diumenge, 29 de maig de 2022

Activitats familiars JUNY 2022


Hola famílies!

El curs escolar encara el seu últim mes i l'agenda familiar omple els caps de setmana de música i espectacles. Un mes ple de propostes us esperen al carrer!

Festa d’ ALLETATaller 


IOGALO FESTIVALETCONTES A L’ EstanyMARRAMEU

Arriba la 6a edició del festival de contes i espectacles de carrer de Torrelameu. Un cap de setmana ple d'històries per emocionar-se! Per a més informació, consulteu LA WEB OFICIAL.

(Poseu MARRAMEU al cercador)

HORA DEL CONTECAIXAFORUM

A Caixaforum han programat un taller per a conquerir les altures, experimentant, dissenyant i alçant els nostres gratacels. I podeu gaudir de les visites lliures i guiades familiars de l'exposició Cartells de la Vida moderna. No us la perdeu!

ESCORXADOR
FIRA

TEATRE

BUS TURÍSTICCONTES A LA SEU VELLAA LA RECERCA DE LA BLAU

ITINERARI AUTOGUIAT PER LA SEU VELLA

La Blau vol esbrinar d’on ve el seu nom i per això ha vingut a la Seu Vella. Vols ajudar-la? “A la recerca de la Blau” és un itinerari autoguiat per a gaudir en família i al vostre ritme de la Seu Vella. L’itinerari té punts a l’exterior i a l’interior del monument que posaran a prova l’enginy i la destresa de cadascú. Una manera divertida de gaudir de la Seu Vella. Tota una aventura! Recomanat per a nens de 6 a 12 anys

(entrada gratuïta per a nens i joves fins a 18 anys acompanyats d’un adult)XINO XANO PEL TURÓ

Recorregut nocturn pel turó. Reserves a www.ticketara.com Preu: 5€JO LLEGISKOFESTA DEL MEDI AMBIENT 

Lleida se suma a la celebració de Dia Mundial del Medi Ambient, amb una vintena d'activitats científiques, lúdiques, esportives i culturals per a diferents públics i edats, que et permetran descobrir, gaudir i aprendre a protegir la Natura. Per a més informació i reserves de les activitats, aneu a LA WEB OFICIAL DE LA PAERIA.

PEDALADA DE CONTESPETITS CINÈFILS A CAIXAFORUM

CIRC PICATFORA DE LLEIDA 

LA MANREANA PARCRECERCA D'OR DE BALAGUER

 


DINOSFERA


Aneu olorant ja les vacances? Ànims, famílies!