diumenge, 22 de maig de 2022

2a edició del festival TREUBANYA

 

Hola famílies!
Aquest cap de setmana se celebra la segona edició del festival d'arts escèniques de Torrefarrera. I a més... sorteig!

El Festival Treubanya és un festival d'arts escèniques que compta amb diferents disciplines artístiques com teatre, circ i màgia. És una iniciativa de la Regidoria d'Infància i Igualtat, amb una visió clarament inclusiva, igualitària i coeducativa. El Festival Treubanya està ideat per al públic familiar, posant especial èmfasi en els infants de 0 a 12 anys, amb una acurada programació coeducativa i plural, amb espectacles que respecten valors com la perspectiva de gènere, la diversitat, la inclusió, la cooperació i la pau.

Música, jocs i contacontes són completen els 2 dies plens de propostes escèniques per reivindicar un món més just i més igualitari.  A més a més, s'han preparat algunes activitats transversals molt interessants.

 

Totes les activitats estan programades a 3 espais de la població a poca distància entre elles.Per als 3 espectacles de pagament podeu comprar les entrades aquí:


I ara el sorteig... 
4 entrades per a la Llàntia Meravellosa de Festuc per dissabte a les 17'30h a la Sala Social. Teniu temps fins aquest dimecres a les 21h.


Molta sort, famílies!