dissabte, 30 d’octubre de 2021

Activitats familiars NOVEMBRE a Lleida

Hola, famílies!

Encara amb la ressaca de la nit de la Castahalloween, ens preparem ja per afrontar el penúltim mes de l'any... Preparades?
ENGRANJA'T AMB LA GRANJA PIFARRÉ

Dissabtes i diumenges del mes de novembre. Llegiu la nostra experiència AQUÍ.  DISBAUXA AMB AGIPA

JUGUEM AL BOSC AMB AGIPA


CURSA SOLIDÀRIATALLER DE MÚSICA AL CAIXAFORUM

ACTIVA'T PER LA JUSTÍCIA AMBIENTAL

Dimecres 10 de novembre, 18 h. “La revolució climàtica dels contes”, a càrrec de Vivim del cuentu. Activitat en el marc del projecte "Biblioteques sense fronteres". Inscripcions a partir del 3 de novembre.
Ho organitzen: Servei de Biblioteques del Departament de Cultura i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

CONTACONTES A LES BIBLIOTEQUESTEMPLER PER UN DIATALLER DE CINEMA AL CAIXAFORUM


VISITA FAMILIAR AL CAIXAFORUM


EL MÉS PETIT DE TOTS A LLEIDA

Festival d'obligada assistència! Espectacles per a nens de 0 a 5 anys, de gran qualitat. Se celebra a moltes ciutats de Catalunya al mes de novembre i les representacions a Lleida són al Teatre de l'Escorxador. Es poden comprar on-line i a la guixeta del teatre. Enguany, dansa!   
TALLER EL MÉS PETIT DE TOTSTALLER D'AVIS I ÀVIES DE LA PANERA

L’objectiu del taller és endinsar-nos en la tridimensionalitat dels objectes i de nosaltres mateixos. Nosaltres hi veiem en 3D, però ho fan els nostres dispositius? Com podem fer una reconstrucció tridimensional?
Tota la info i inscripcions aquí.


40è ANIVERSARI AULAESPECTACLE MUSICAL AL CAIXAFORUM
VIU UN DIA BESTIAL A LA MANREANA

Reserves a la seva web www.lamanreana.cat


UN DIA DE FESTACOCO, EL MUSICAL A LA LLOTJA

DESCOBERTA DE LA MITJANA

Ecodescoberta. Visita guiada a la Mitjana. La tardor a la Mitjana


TALLER DE MATES AL CAIXAFORUMTREATRE A L'ESCORXADOR: Una niña de Cia La Rous

A partir del conte Una niña de Grasso Toro, la cia La Rous, Premi Nacional de les Arts Escèniques per a la Infància i la Joventut 2011, presenta un fantàstic espectacle mut escatxigat de milions d’onomatopeies i poliglota de sentits i formes.
Una història d’amistat que navega de l’humor a la creativitat, de la senzillesa a la reflexió, del joc a la tendresa final, de la foscor a la llum.
CONCERT XICS’N’ROLL AMB BOB MARLEY A L'AUDITORI

Per commemorar el 40 aniversari de la mort de Bob Marley arriba a l’Auditori Enric Granados la XIC’S’ N ROLL BAND per poder endinsar-nos en el fantàstic món del reggae. El concert presenta una aproximació a la vida de Marley a través de les seves cançons. Un passeig biogràfic i visual a ritme de reggae.CICLE DE CINEMA AL CAIXAFORUM

En aquest programa de deu pel·lícules descobrirem la increïble creativitat dels primers anys del cinema. Rodats entre el 1897 i el 1913, aquests films estan fets amb tècniques diferents, des del rodatge en blanc i negre o la pel·lícula acolorida fins a l'stop-motion i l'animació dels primers dibuixos. A més, gairebé totes aquestes pel·lícules tenen una cosa en comú: fer riure el públic!I ara...SORTEIG!

Voleu 4 entrades per anar a veure THAT'S A MUSICAL! a Caixaforum el 20 de novembre? Doncs només cal que ompliu aquest formulari i creueu dits!

Teniu temps fins dijous a les 21h! Molta sort, famílies!Ens veiem gaudint de la cultura en família!