dimarts, 4 de maig de 2021

A Lleida també, Let's Clean Up Europe!

 


Hola famílies, 

Estic molt contenta per anunciar-vos l'activitat que hem preparat dins de l'acció Let's Clean Up Europe! Us hi apunteu?

Let's Clean Up Europe és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.; enguany, del 7 al 9 de maig de 2021.És una activitat molt gran i les xifres parlen per si soles.


Arreu del nostre territori s'han organitzat centenars de recollides. Aquí les podeu consultar totes.


I QUÈ HEM FET NOSALTRES? Doncs, juntament amb OSMON (@osmon.ong) de qui ja us he parlat altres ocasions i amb qui ja hem col·laborat i amb LULU CLEAN PLANET (@lulucleanplanet) hem organitzat una neteja de l'entorn de la Seu Vella. 

COM FUNCIONA LA NETEJA?
Els voluntaris i voluntàries de l'organització OSMON ja han fet la valoració dels espais a netejar. La mateixa associació aporta també les bosses de brossa per a fer la recollida selectiva. 
Des del punt de trobada es distribuiran les tasques i les zones. 

QUÈ HEU DE PORTAR VOSALTRES?
A banda de mascareta (per seguir amb les normes sanitàries vigents), es recomana portar guants de jardineria. També es recomana anar ben protegits pel sol, amb gorra, crema protectora i aigua! 

Per a motivar una mica el personal més jove i no tant jove, hem elaborat uns certificats amb la intenció de motivar i crear un compromís de respecte i amora per la natura i el nostre entorn. 
En portarem alguns d'impresos, però es podran enviar per mail si més us convé. Si ens confirmeu la vostra assistència i els voleu amb el vostre nom, poder fer les reserves a rocenaccio@gmail.com o per missatge a instagram.La veritat és que és un orgull per nosaltres poder col·laborar en aquesta acció i sobre tot fer-ho de la mà dels grans voluntaris d'OSMON i amb la petita gran Lulu que ha començat amb molta empenta amb el seu canal d' Instagram i que seguim de molt a prop. 
Busquem famílies compromeses, persones valentes capaces de tot per reivindicar que un altre món és possible. Només cal deixar de mirar-nos el melic.

Us hi apunteu???