diumenge, 16 de maig de 2021

4 festivals familiars a Ponent


 

Hola famílies, 

amb el bon temps floreixen les flors i també els festivals familiars a les nostres terres... així que afageu agendes i reserveu-vos els dies! 
TREUBANYA A TORREFARRERA

Festival familiar d'arts escèniques (per fi!) celebra la seva 1a edició i és que la pandèmia ha fet la guitza a molts projectes.La venda d'entrades serà : Dimarts dia 18 de maig a les 9h. del matí per als empadronats a Torrefarrera i a partir de les 21h per la resta.


MARRAMEU AL TORRELAMEU

El Marrameu, festival de constes i espectacles de carrer,  celebra la seva 5a edició! Les entrades estan volant! 


ENCONTATS A BALAGUER

L’Encontats és un mercat de contes i llibres il·lustrats adreçat a públic familiar. És una jornada en la què els contes i les històries fantàstiques prenen els carrers del centre històric de Balaguer, i els infants són els protagonistes de la programació. A l’Encontats podreu escoltar contes mentre passegeu pel carrer, fer activitats i tallers de tot tipus, comprar les darreres novetats en matèria de llibre infantil, i sobretot impregnar-vos de la fantasia que durant aquell dia inunda el centre de la ciutat.


Consulteu totes les activitats a la WEB OFICIAL. 

CALDRÀ FER RESERVA PRÈVIA A PARTIR DEL DIA 7 DE JUNY en algunes de les activitats més reduïdes com tallers, però per als espectacles, per ordre d'arribada. 

CIRC PICAT A ALPICAT

Tot i que encara falten dies, us deixo el cartell del Circ Picat. 

Famílies, ja ho veieu! espectacles a preus populars i a prop de casa! Qui no s'ho vol perdre?