diumenge, 28 de febrer de 2021

Programació familiar de la temporada (març i abril)

 


Hola famílies!
Avui us porto les propostes per a públic familiar de la programació de La temporada, on la música és la protagonista absoluta! Pugeu el volum!  
DESCOBREIX ‘THE BEATLES’. XICS’N’ROLL BAND
Dissabte, 6 de març de 2021 - 18:30 h
Descobreix ‘The Beatles’ amb la Xics’n’Roll Band
La Casa de la Música de Lleida continua amb el ‘Xics’n’Roll’, un programa de concerts de grups tribut que adapten les seves presentacions al format familiar, i que permeten conèixer als més petits de la casa les formacions més importants de la història del rock.
Amb el seu format innovador, petits i grans tindran l’oportunitat de conèixer i redescobrir ‘The Beatles’, la mítica banda de Liverpool, on es podran escoltar ‘Yellow Submarine’, ‘Here Comes The Sun’, ‘Come Together’, ‘Hey Jude’ i molts altres temes.
Aquesta és una aposta innovadora que s’ha revelat alhora com a molt atractiva per la fusió d’interessos entre pares i fills. Els concerts compten amb la presència d’una persona que presenta el show al mateix temps que explica la història de cadascun dels artistes i bandes.
Edat recomanada: a partir de 3 anys

VENTOLERA. LA BOTZINA PRESENTA UNA VENTOLERA D’INSTRUMENTS…. DE VENT de LA BOTZINA
Dissabte, 10 d'abril de 2021 - 18:30 h
Entre les restes de la majoria de civilitzacions antigues s’han trobat diferents instruments de vent. Alguns pràcticament sense elaboració alguna per part de l ’home, com la conxa marina i d altres fets amb materials fàcils d obtenir per els homes primitius com les flautes fabricades? amb ossos o amb trossos de canya, etc. Tots aquest instruments es van desenvolupar en la majoria de cultures del nostre planeta…
Ventolera és un concert on el públic veurà i escoltarà més de 15 instruments del grup de vent (tuba, saxos, clarinets, trompetes, acordió, flautes…) Tres músics oferiran diferents moments musicals en format de trio de flautes, trio d’instruments de llengüeta, trio clàssic amb clarinet, bombardí i saxo alt… 
Edat recomanada: a partir de 3 anys


UN BOSC DE SONS. Art&Shock
Dissabte, 17 d'abril de 2021 - 18:30 h
Art&Shock presenta un espectacle per als més petits de la casa amb música en directe!
Quan la Lluna i el Sol decideixen deixar el bosc i pujar al cel, creen el pas del temps i les estacions.
I així és com el bosc canvia de colors i cobra vida davant dels nostres ulls.
Veniu a escoltar la cançó del bosc i descobriu els animals que hi viuen!
Edat recomanada: de 0 a 7 anysDragoncio - Titiriteros de Binéfar 
Diumenge, 18 d'abril de 2021 - 12:00h

Un dels espectacles clàssics de la companyia de la Franja, amb qui Lleida ha tingut sempre una estreta relació. Una versió titellaire de la llegenda de la Sant Jordi, però deconstruïda amb elements manllevats de situacions d'altres contes: una invasió de rates, la cova del drac que s’obre només amb les paraules “obre’t, Sèsam”, la princesa que li diu al príncep “quins ulls més grans tens”... I el final? El final és un secret!
Amb música en directe amb instruments tradicionals com ara gaites, chiflo, tambors i panderetes.

                       

Xiula - Descontrol MParental

Dissabte, 24 d'abril de 2021 - 16:30 i 19:30 h
Això és un concert terapèutic familiar, per aquest ordre. Ha arribat l'hora de fixar-nos en el què ens passa a tots i totes des del moment en que criem i l'univers ens canvia.
Aquest cop, doncs, els viatge serà a través de diferents moments de la criança, de moments familiars ineludibles amb la intenció que tothom s´hi pugui sentir reflectit. Com sempre a través de la música, l´humor i la interacció amb el públic, els XIULA miraran de remoure les emocions del públic i generar un espai de reflexió per pares i mares. Hi ha moments per riure, per cantar i ballar però també per plorar ben agafats i deixar que la tristesa ens visiti.
Per a més informació consulteu la resta de programació a la web oficial de LA TEMPORADA.

Per a comprar les entrades s'ha de fer online des de la mateixa web. Si teniu carnet Amic de la Llotja, teniu descompte. 


Ja sabeu què no us perdreu???