diumenge, 7 de febrer de 2021

LA PETITA AGENDA d'Alcarràs i ... sorteig

 


Hola famílies!

Tot i que no sigui gran cosa, el confinament comarcal ens permet ampliar l'horitzó cultural familiar. I un dels punts que no podem deixar de mirar és la programació cultural de la Petita Agenda d'Alcarràs on convergeixen una variada i delicada selecció d'espectacles i les ganes de fer les coses ben fetes. Aquest mes de febrer ha arribat carregat d'unes excel·lents propostes, com sempre! El CCM Lo Casino obrirà cada cap de setmana les seves portes per rebre les famílies més actives.  

Dissabte 13 de febrer. 18h. 
La Faula de l’Esquirol, de la Cia. La BaldufaMeravellosa obra de la companyia lleidatana La Baldufa que proposa pensar, reflexionar i aprofundir sobre la diferència i el mestissatge. L'eriçó i l'esquirol són molt diferents, però tenen infinitat d’oportunitats per aprendre i compartir plegats. Recomanada a partir dels 4 anys.

Dissabte 20 de febrer. 18h.  
Núvol, núvol de Periferia Teatro
Premi al millor espectacle de titelles i objectes de Feten 2020, l’obra és un joc poètic delicat on actrius i titelles s’uneixen en una representació càlida i minuciosa. Recomanada a partir dels 3 anys.

Diumenge 21 de febrer. 19h. 
Jaleiu de Guillem Albà i la Marabunta
Estrena del darrer espectacle del polifacètic GUILLEM ALBÀ. JALEIU és un espectacle que farà esclatar de riure tothom. Acompanyat de sis músics en directe, torna més provocador, més bufó i amb moltes ganes de divertir-se. Després de set anys de gira, Guillem Albà & La Marabunta arriben amb més ganes que mai de transmetre tota la seva alegria i la seva energia. Deixeu-vos impregnar per la seva música i el seu humor, i desconnecteu del món real.

Diumenge 28 de febrer. 18h. 
Laika de Xirriquiteula Teatre
L’espectacle s’ubica l’any 1957 i tracta la història de la gosseta Laika i com va passar a la història de la humanitat per ser el primer esser viu en orbitar a l’espai. La companyia ha girat per nombrosos països amb aquest espectacle multipremiat per la crítica i el públic. Recomanada a partir dels 4 anys.
Però si voleu, us hem preparat un sorteig d'una entrada familiar per a l'espectacle que vosaltres vulgueu. Per a participar-hi només cal que omplis aquest formulari i creuis els dits! ;-)


Teniu temps fins aquest dijous a les 21h! A les 22h faré el sorteig en directe pel nostre instagram @rocenaccio ! Si ets la persona guanyadora, podràs entrar en directe i explicar-nos quina ha estat la teva elecció! No t'ho perdis!

Molta sort, famílies! i Recordeu... LA CULTURA ÉS SEGURA!