diumenge, 3 de gener de 2021

Passaport dels Museus de Lleida

 


Hola famílies!

La primera publicació de l'any no s'ha fet esperar, i arriba en forma de regal de reis per a les famílies com vosaltres, #famíliesenacció: el passaport dels museus de Lleida. Ara més que mai, cultura per un tub! 

Feia molt de temps, però molt, que el tenia al forn però no l'acabava de publicar... Ara li he donat un altre aire però manté els mateixos objectius

- promoure la cultura entre els infants i familiaritzar-los en el món dels museus,

- conèixer l'art i la cultura en totes les seves expressions, en família, tots junts, adults i infants, 

- i demostrar un cop més que a Lleida tenim de tot!!


Com veureu, la idea és molt senzilla. A partir de la idea que el passaport ens serveix per a viatjar, el passaport dels museus de Lleida ens permet viatjar pel món de l'art i la cultura de la nostra ciutat i fer un seguiment de quins museus hem visitat. 
COM FUNCIONA?

Primer, descarregar-lo i imprimir-lo. Té format de tríptic. Us he compartit una carpeta al drive amb el .pdf i també en fotografia. 


Recomanacions d'impressió: utilitzar un paper gruixudet, tipus cartolina, i imprimir a doble cara  manual (no sé vosaltres, però a mi sempre em surt al revés la segona pàgina...) També el podeu fer més professional si l'imprimiu en una copisteria. 

Segon, cal identificar de qui és el passaport: posar nom i cognoms i enganxar-hi una foto o fer un autoretrat. 

Tercer, en cop feta la visita, en arribar a casa, segons l'edat i sobretot els gustos de l'infant, fer un resum de la visita (què s'hi pot veure, què li ha agradat...), enganxar-hi una foto o l'entrada o fer un dibuix. Hi podeu escriur la data també. 


A la part superior del blog, hi trobeu totes les entitats culturals i museus de la nostra ciutat on hi trobareu horaris i tota la informació. No obstant, sempre heu de consultar la web oficial sobretot perquè en aquests temps de pandèmia, sempre hi poden haver modificacions. Sobre el logo, hi ha l'enllaç directe a les webs així us resulta més fàcil. 


I al nostre mapa kidfriendly, hi teniu les adreces:


Si us animeu a completar-lo, ens agradaria que ens ho féssiu saber quan el tingueu acabat o mentre l'aneu completant. Ens podeu etiquetar amb el #famíliesenacció #passaportenacció i @rocenaccio 

Ara, ja ho teniu tot! Només us queda agafar l'agenda i planificar les vostres visites. 

Qui serà la primera família en completar-lo?? Sereu vosaltres??? Som-hi!!!