dilluns, 23 de novembre de 2020

Nou cicle PETITS CINÈFILSHola famílies!

Sembla que poc a poc torna l'oferta cultural a la nostra agenda. I sort! perquè en teníem moooltes ganes. Avui us explico, el cicle de PETITS CINÈFILS de CaixaForum.CaixaForum programa cada any un cicle PETITS CINÈFILS amb l'objectiu d'apropar la cultura del cinema als infants i a les seves famílies. I per a nosaltres, una gran oportunitat de gaudir d'anar al cine amb els nostres fills i filles. 

Per aquesta ocasió, són 4 diumenges consecutius a partir d'aquest cap de setmana a les 12h. 

Petits cinèfils és un programa per educar la mirada gaudint del millor cinema. Disposa d'una programació familiar anual i una selecció acurada i variada de pel·lícules per iniciar els més petits en el món del cinema. Les pel·lícules s'agrupen en cicles monogràfics que tenen com a fil conductor un realitzador o un estudi d'animació, i pretén donar a conèixer nous estils i diferents tècniques d'animació utilitzades arreu del món. 


Pánico en la granja
PROJECCIONS

PÁNICO EN LA GRANJA

Els imprevistos preparant una festa d'aniversari sorpresa porten el Cavall, l'Indi i el Cowboy a fer el viatge de les seves vides, fins al centre del món.


Zarafa
PROJECCIONS

ZARAFA

Un nen de deu anys farà tot el possible per salvar una girafa i retornar-la a l'Àfrica. Una història plena de perills però també humor i amistat.


Pánico en la granja, una selecció dels millors curtmetratges
PROJECCIONS

PÁNICO EN LA GRANJA, UNA SELECCIÓ DELS MILLORS CURTMETRATGES

Un recull de curtmetratges originals, divertits i caòtics, fets amb stop-motion, que aconsegueixen fer realitat la imaginació dels més menuts.Ernest & Célestine
PROJECCIONS

ERNEST & CÉLESTINE

Una joia de l'animació que narra l'amistat entre un os que no vol ser notari i una rateta que no té gens de ganes de ser dentista.


A la primera sessió de cada cicle comptarem amb un especialista que abordarà, des de la seva experiència, els processos creatius de la projecció. A totes les sessions, un educador presentarà la pel·lícula proporcionant les claus bàsiques i necessàries per interpretar-la i gaudir-la. Podeu descarregar el full de sala amb material informatiu i educatiu a les fitxes de cada activitat.

De totes les projecciones, trobareu un pdf amb propostes per treballar a casa que ens ajuden a reflixionar sobre els diversos temes que es toquen a les pel·lis i que permeten parlar amb els nostres fills i filles d'una manera distesa i amable.

VEURE TOT EL CICLE

Com sempre, tenim entrades per a sortejar de totes les sessions des del nostre facebook. De la primera sessió, ja està en marxa.

Què tal? Us agraden les propostes de CaixaForum?