dijous, 19 de novembre de 2020

5 propostes familiars des de casa

Hola famílies!

Sempre se li ha de buscar la part positiva de les coses. Fins i tot al coronavirus. El fet que s'hagi de fer una programació virtual de la majoria de festivals, fa que ens porti a casa propostes que ens agafen, sovint, lluny. Així que ... aprofitem aquesta oportunitat com una dosi extra de cultura. Per als més petits, recomano EL MÉS PETIT DE TOTS és un festival referent al nostra país amb una oferta molt potent per a infants de 0 a 5 anys. Enguany, s'ha hagut de reformular i han preparat El més petit als núvols. Per 10€ obteniu un codi que us dona accés a 3 espectacles pensats per al públic més petit i exigent que podreu veure fins al 29 de novembre. 
També tenen un taller per a mestres i educadors i educadores (que sé que per aquí n'hi ha més d'un) que té molt bona pinta. Teniu tota la info a la web oficial. La segona proposta és EL MEU PRIMER FESTIVAL DE CINEMA, un festival de cinema per a nens i nenes de 2 a 12 anys. Fins al 4 de desembre podreu triar entre la variada programació que han pensat per a questa 13 edició virtual. Podeu comprar l'abonament MPF per veure totes les pel·lícules del festival (15 €)  i tens accés a la plataforma FILMIN per a dos mesos i si ja ets de Filmin el tens gratuït o llogar només les sessions que us interessen (3,95€).


I si encara no en teniu prou, una altra proposta de cinema que també ha pensat en els famílies. L'ALTERNATIVA no només en la programació també amb algun taller interessant, com el Taller familiar de cliks en streaming. 
I ara una mica de ciència, amb dos propostes: La setmana de la ciència i La nit de la recerca. 
La setmana de la ciència ofereix un munt d'activitats per a totes les edats. Segur que hi trobeu alguna proposta que us agradi. Estaran disponibles fins al 29 de novembre.  


I per al proper cap de setmana LA NIT EUROPEA DE LA RECERCA i té com objectiu apropar la recerca, la innovació i els seus protagonistes al públic de totes les edats de manera planera i divertida.Hi podeu trobar alguna proposta com aquesta: Trieu i remeneu per les diferents seus de la recerca i deixeu-vos sorprendre per les propostes programades per enguany.  I per acabar, aquesta frase que ens regalen des d' El més petit de tots.
Gaudiu, famílies, de la cultura des del sofà de casa! Bon cap de setmana!