divendres, 9 d’octubre de 2020

SORTEIG AMB EL GENET BLAU (3/7)Hola famílies!

No podien faltar els contes! Entrar a la llibreria EL GENET BLAU és emprendre un viatge per les emocions. M'encanta! A més, la Mertxe i la Marina saben aconsellar i sempre l'encerten!  


Sabíeu, a més, que la Mertxe també és darrera de l'editorial Mosaics llibres? Una dona super emprenedora i valenta que ha apostat per la cultura. Quina meravella!  

Per al sorteig d'avui haureu de triar quin conte voldreu. Us en faig 5 cèntims i si voleu més informació cliqueu sobre la imatge. 


Una colla d’aneguets navega pel Mississipí a bord d’un vaixell. Tripulació i passatgers s’ho passen d’allò més bé a la coberta, als camarots, a la cuina i a babord. Però vet aquí que de sobte el capità veu una taca groga al riu? Qui ho ha fet això? Qui ha gosat fer pipí al Mississipí?

Conte infantil en vers que, en clau d’humor, explica les greus conseqüències d’un acte que podria semblar imperceptible. Fa les delícies de petits i grans. Publicat per primera vegada el 1997, ha esdevingut un clàssic de la literatura grega contemporània.Us presentem la senyora Jensen: s’entreté fent pastissos que li piquen l’ullet, feineja de gust a l’hivernacle, on regna un desori orquestrat amb harmonia, i té per norma fer la migdiada fins que és l’hora d’anar a dormir. Els veïns la veuen sovint al Tívoli, el parc d’atraccions, amb el seu barret tan elegant i un cotó de sucre a la mà. Però vet aquí que un dia, mentre observa el poblat de nans, té un ensurt dels grossos. Quina una en porten de cap, la velleta i el nan del fanalet? Seguiu-los de ben a prop abans no es perdin entre la gentada i fixeu-vos bé en la caixa que la senyora Jensen porta sota el braç…


Ara sí... trieu el vostre i ompliu el formulari!


Mooolta sort!