dimecres, 7 d’octubre de 2020

Fem 5 anys!Hola famílies!
Quin m'ho hagués dit fa 5 anys que la bogeria d'una nit de tardor em portaria fins aquí. Estic molt contenta del camí que hem recorregut juntes amb totes vosaltres però sobre tot de totes les persones i famílies que han arribat a la meva vida gràcies al blog. 


No us negaré que m'hagués agradat celebrar una festassa! Una (mega) trobada familiar com les que he organitzat a CaixaForum en dues ocasions però a lo grande! Ara bé, la realitat ens fa tocar de peus a terra i pensar que és millor reservar-nos. 

Durant aquests 5 anys he conegut gent meravellosa de qui he aprés moltíssim i he gaudit d'estones super divertides. Fins i tot amb algunes he compartit la bogeria del directes del confinament, els recordeu? 
Doncs algunes d'aquestes són darrera de la setmana de festa que hem organitzat. Un sorteig cada dia durant 7 dies! així quedarà ben repartit! Les alegries s'han de compartir, no ho creieu?

El funcionament serà el mateix per a cada dia. Només haureu d'omplir un senzill formulari un cop. Tindreu tota la setmana per a participar-hi. I la setmana que ve (imagino que dimecres o dijous faré la resolució del concurs en directe per Facebook)
Tots els premis s'hauran de recollir personalment. Si alguna persona guanyadora vol que se li enviï a casa, haurà d'assumir-ne les despeses d'enviament. 

Què... us imagineu quins poden ser els regals? Què us agradaria guanyar?  A qui li regalareu? 

I per una altra banda... què us ha aportat ROC EN ACCIÓ en aquests 5 anys? M'ho expliqueu? 

Voleu llegir el post de presentació? Cliqueu sobre la imatge. 
Famílies, GRÀCIES PER SER-HI!