dimarts, 20 d’octubre de 2020

Arrenca el Cinemón Xic 2020 (2a i 3a sessió, ara virtuals)

Hola famílies!

Tot i les noves restriccions, l'oferta cultural continua endavant i menys mal! Avui us parlo de cinema amb valors com el respecte a la diferència i la tolerància, el Cinemón xic!La finalitat de CINEMÓN XIC és poder treballar els valors des del nucli familiar. És per aquest motiu que cada any, els llargmetratges que conformen la programació d’aquest cicle de cinema estan triats amb una finalitat i uns continguts concrets.

Les responsables del festival, que ja arriba a la cinquena edició, ha programat tres sessions familiars que es podran veure els diumenges al matí a la sala 2 del Teatre de la Llotja de Lleida.

Aquí teniu els trailers. 

diumenge 25 d'octubre FRITZI, UN CONTE REVOLUCIONARI

Tràiler Fritzi. Un conte revolucionari | Pack Màgic from Pack Màgic on Vimeo.

diumenge 8 de novembre  EL VENT ENTRE LES CANYES


EL VENT ENTRE LES CANYES CAT from Pack Màgic on Vimeo.


diumenge 15 de novembre AL SOSTRE DEL MÓN


Al sostre del món - Tràiler en català from Pack Màgic on Vimeo.

Edat recomanada : + de 7 anys.

Si hi voleu assistir-hi és obligatori haver fet la reserva prèvia (les entrades són gratuïtes) via telefònica o telemàtica. 

Enguany, es facilitarà material educatiu de suport preparat per a cada pel·lícula, perquè les famílies puguem treballar a casa valors com la pau i l’equitat de gènere. Què més podem demanar!

Us enllaço aquí els materials.


Podeu consultar les mesures COVID, a la WEB OFICIAL.

I poca cosa més a afegir... un festival necessari, que tan de bo ompli l'aforament permès perquè tenim l'oportunitat de parlar amb els nostres fills i filles de temes que presocuoen, mentre gaudim d'una estona sols, sense distraccions, sense mòbils...

Visca el Cinemón Xic!