diumenge, 1 de març de 2020

Un dia de festa i ... sorteig!!!


Hola famílies!
El diumenge 15 de març tenim una super festa al cinemes JCA d'Alpicat! La festa del cinema infantil en català i ... tenim 4 entrades per a sortejar! Les voleu?


La proposta de què us parlo és un matí al cinema amb animació i 4 pel·lícules per a majors de 3 anys per un preu de 4€.

Les pel·lícules que s'hi projectaran són:
La caça del dragó, Armand Demuynck (França, 2017)
Dos joves prínceps decideixen sortir a caçar el dragó. Primer “cacen” la seva germana dient-li que “allò no és cosa de nenes!”. La princesa donarà una resposta dolça, enjogassada i rotunda!
Durada: 6 min
Basia i Anielka, Marcin Wasilewski i Łukasz Kacprowicz (Polònia, 2018)
La Basia té cinc anys i viu a la ciutat amb els seus pares, el seu germà i un amic de peluix. De vegades, com qualsevol infant de la seva edat, s’enfronta a grans problemes i ho fa amb intel·ligència, curiositat i un particular sentit de l’humor. Veure el món des dels seus ulls és una descoberta constant i una aventura extraordinària.

Durada: 50 min
La tardor al regne d’Escampeta, Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre (França, 2008)
Durant les nits d’estiu, en Bonifaci festeja la reina Eloïsa i la seva filla i els seus amics voldran impedir que es casi amb aquest mentider que segur que alguna se n’empesca. A la tardor, quan s’esborrin les històries dels llibres d’Escampeta, s’embarcaran en mil peripècies per tal de no avorrir-se i trencar el malefici d’en Bonifaci i la banya d’unicorn.

Durada: 52 min
ACTIVITAT

Oubecedari Màgic, de Drac Màgic (Espanya, 2017)
Prèviament a la projecció, la companyia Xip-Xap amenitzarà l'espera i us descobrirà les melodies de les cançons que sonaran a les pel·lis.    
En aquesta 4a edició celebrem que per a fer volar la imaginació no és imprescindible el títol de pilot d’avió! I per aquest motiu, ens han dissenyat una avioneta DIY que us podeu descarregar i preparar-la per a portar-la el diumege a la festa.  

Aquesta festa se celebra al llarg de tot el territori català, així que aquí podeu consultar la resta de festes programades. 

Més info a la web oficial de PACK MÀGIC

I ara sí...
SORTEIG de 4 entrades

Només cal que omplis UNA VEGADA aquest formulari i que ens segueixis a les xarxes socials.


Tens temps fins aquest divendres a les 21h!
Molta sort a tothom!