diumenge, 5 de gener de 2020

Nova edició de Joc al Ninot


Hola famílies!
El 2020 ha arrencat amb molta força! La città infinita, Mira't de la Repera i espectacles molt potents han omplert la nostra agenda nadalenca. La propera cita: Joc al ninot!Joc al Ninot és un cicle de titelles per als infants més menuts que porten organitzant el Centre de Titelles de Lleida des de fa 24 anys.
Durant 5 diumenges de gener i febrer, es programen dues sessions de cada espectacle a Caixaforum Lleida a les 11 i a les 12:30. Les entrades es poden comprar a taquilla el mateix dia si en queden, així que es recomana reservar-les per telèfon.

Aquí teniu la informació dels espectacles d'enguany. Us he afegit l'edat recomanada (tal com ho publicita la mataixa companyia) però ja sabeu que és molt relatiu i depèn de cada infant. 


12 GENER: SOLISTA de ROCAMORA TEATRE (+2 anys)
Set històries divertides, poètiques, sorprenents, representades amb sis titelles de fil diferents. L’actor i animador de les marionetes actua i juga amb elles a escena.

 


19 GENER: ON VAS, MOBY DICK? de CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA (de 3 a 8 anys)
A en Tim li agrada molt de veure el mar. Per això, sempre que pot, visita la seva àvia al seu poble de pescadors. Allí coneixerà la Kalin, una nena de la seva edat, que li explicarà la història de la Moby Dick.

 


26 GENER: PENJANT D'UN FIL de DI FILIPO MARIONNETTE 
Un espectacle de titelles ple de simplicitat i poesia. T’involucra, et mou i et diverteix. Els titelles estan vius; vius en el sentit de ser capaços de transmetre emocions.

 


2 FEBRER: RUTINES de EUGENIO NAVARRO  (+3 anys)
El protagonista d’aquestes Rutines és en Malic, que en aquesta ocasió s’enfronta a la rebel·lió dels personatges i dels elements escènics en una comèdia delirant.

 


9 FEBRER: XIM de CENTRE DE TITELLES DE LLEIDA  (d' 1 a 4 anys)
Xim és un petit ximpanzé, simpàtic i un pel entremaliat que s’ha perdut. Juntament amb la seva cuidadora viatgen per tot arreu buscant a la seva família.

 

Com podeu aconseguir les entrades?

ANTICIPADES
Del 16/12/2019 al 7/02/2020
Horaris: de dl. a dv. de 10 a 15 h
Reserves: Centre de Titelles de Lleida - Tel. 973 27 02 49

A TAQUILLA
cada diumenge d’actuació
Lloc: CaixaForum Lleida
Horaris: de 10 a 13 h
PREUS 7 € platea / 5 € amfiteatre

Per a més informació consulteu la WEB OFICIAL 


Ja heu triat quina serà la vostra elecció? La nostra... segurament... Xim!