diumenge, 12 de gener de 2020

Activitats familiars per a nadons fins a 36 mesos a Lleida


Hola famílies!
Cada cop, trobem a Lleida més oferta per a famílies amb infants menors de 36 mesos i d'una qualitat excel·lent. 
Aquí van les propostes per a aquest hivern 2020!

DANSA AMB LA MARTA CASALS (fins a 24 mesos)
Una de les primeres recomanacions és el taller de dansa amb la Marta. Només en tinc bons records! Reconec que al principi em feia vergonya però un cop et soltes, és fantàstic!

Més info i reserves a shop.sonlapera.com

JOC LLIURE
També la Repera, de la mà de la Vanesa Sellart, podreu gaudir d'estones de joc en un espai bonic perquè sí i amb un munt de material, preparat per a posar a prova la creativitat dels vostres infants. 
Els matins són per a infants fins a 24 mesos i a les tardes a partir dels 24 mesos. MASSATGE INFANTIL AMB LA NÚRIA GABERNET (fins a 12 mesos)
El taller de massatge infantil és un dels regals que recomanaria de fer a una família que han tingut ja el bebé o que encara l'esperen. El massatge i els consells de la Núria Gabernet són pura màgia!  

Més info i reserves a shop.sonlapera.com/


ESPECTACLES A L'ORFEÓ (fins a 36 mesos)


Per a més informació i reserves a www.orfeolleidata.cat/


GRUP DE CRIANÇA DE LA TRIBUFERA
L'Eva de la Tribu fera organitza tallers molt interessants sobre diversos temes i, a més, els dimarts al matí teniu l'oportunitat de compartir amb altres famílies els dubtes, pors i consell sobre la ma/paternitat.LUDOTEQUES MUNICIPALS
A banda dels projectes que ofereixen a les famílies (Nadons, Ralet i FIL) podeu gaudir de grans estones de joc als matins, reservades per a famílies amb nadons. També hi poden anar les padrines i padrins, si vosaltres ja esteu treballant. Ah i a les tardes també, però llavors ja hi ha infants de totes les edats.


BIBLIOTECA PÚBLICA
A banda de contacontes o activitats que organitzen per a nadons, també disposeu de motxilles viatgeres que podeu agafar en préstec. Totes són diferents així que us les podeu emportar a casa totes. Aquí us explico tota la informació. 


Al febrer hi ha programada aquesta activitat. Esteu atents al nostre facebook i us aviso quan obrin inscripcions. 


ALLETA
Si teniu dubtes sobre l'alletament o necessiteu consells de com combinar la tornada a la feina i la popa, podeu anar a les trobades setmanals que organitza l' associació al Centre cívic de Pardinyes, cada dimarts de 17.30 a 19 h.

LLAVORS DE VINCLE
Una de les recomanacions que us faig també és fer-vos socis de l'associació. Jo me'n vaig fer i estic super contenta. Us podeu llegir l'article aquí (SOC SÒCIA DE LLAVORS I VOSALTRES?)Us destaco aquestes activitats però us recomano que visiteu la seva web per estar al dia de tot el que s'organitza i així de pas, podeu consultar la guia de criança que va editar l'any passat on s'aborda diversos temes des de la lactància a l'alimentació i la son, per exemple.Abans d'acabar, si encara us falten carnets de la ludoteca o de la biblioeca, per exemple, consulteu el següent post que vaig escriure fa temps on hi trobareu molta informació d'interès.Ja ho veieu: una oferta molt variada! Què no us perdreu vosaltres???