diumenge, 1 de setembre de 2019

Tornem a l'escola amb UNIPREUS!


Hola famílies!
1 de setembre. Sí, famílies. L'estiu ha passat volant, com sempre. Demà mestres i professors comencem a preparar-nos per al proper 12 de setembre, data d'inici de les classes. I vosaltres a casa, com us prepareu?Com sempre, des de Roc en acció us volem ajudar en la tornada a l'escola amb 3 TIPS.

COMPTE ENRERA
Tan si els vostres fills i filles estan impacients per començar l'escola, com si són dels que no volen que omencin les classes, us podeu descarregar aquest compte enrera


Per descarregar-vos-el cliqueu sobre la imatge o aquí:


És molt fàcil de fer servir. Retalleu les pestanyes dels dies i tot just una setmana abans, és a dir aquest dijous comenceu a arrencar la pestanya del 7.

CONTES
Ja sabeu que una bona història ajuda a comprendre la realitat, el nostre dia a dia. Aques és una bona opció per als petits i petites que han de començar a la bressol. És de l'editorial Estrella Polar. 


Per als més grans, us recomano la selecció que vaig fer l'any passat.SORTEIG
Si aneu al nostre instagram (@rocenaccio) trobareu les instruccions per a participar en el sorteig d'aquesta motxilla Eastpak gràcies a Unipreus, empresa lleidatana que des de fa anys ens ajuda en la tornada a l'escola amb toa la seva oferta en roba esportiva, roba de carrer i altres complements com motxilles i estoigs.

Teniu temps per a participar fins a aquest dimecres a les 21h. A continuació , si la Bruna ja dorm, faré el sorteig en directe per Instagram amb l'aplicació Sorteiogram.    


Cliqueu sobre la imatge i anireu al sorteig directament.

Per cert, aquest proper dissabte des d' Unipreus han organitzat un taller de pintacares mentre realitzeu les vostres compres, aprofitant els descomptes en articles per als vostres fills i filles.Ja ho teniu a la nostra agenda!

Bé, doncs, des d'aquí us desitjo feliç tornada a l'escola i us anuncio que aquesta 4a temporada de Roc en acció serà la bomba; així que estigueu atents!