diumenge, 8 de setembre de 2019

5a Terrasseta xics


Hola famílies!
Aquest any Bellpuig celebra la 5a edició del Terrasseta Xics. Nosaltres hi vam anar l'any passat i ens va encantar! Voleu saber tots els detalls?Bellpuig celebra la seva festa major i programa com a cloenda un festival pensat per a les famílies: espectacles per a tothom i espai de jocs amb vermut inclòs. L'any passat vam anar a fer el vermut diumenge i ens ho vam passar genial. Jocs de fusta i música en directe. Ens va agradar molt l’espai, l’ambient i l’oferts cultural.
Per aquest any, s'han organitzat aquestes activitats.

DIVENDRES 13 A LES 18:30 AL PATI DE L'INSTITUT (Av. d'Urgell, 34)
Companyia Circ Pistolet amb  "Quan no tocavem de peus a terra"DIUMENGE 15 A LES 12 VERMUXIC AL CASTELL DE BELLPUIG
Mentre escoltarem els Torricello Duet en directe, hi haurà diverses activitats: Poblat de cabanes de  Gest lúdic l'Obrador, jocs de fusta, espai per a nadons i vermut a preus populars!  

Poblat de Cabanes és una proposta de carrer que consisteix en la construcció d’estructures en forma de cabanes. Cada grup o colla construeix lliurement la seva cabana utilitzant les canyes de bambú.


DIUMENGE 15 A LES 18h AL CASTELL DE BELLPUIG
FUTUR-OH de LALI BEGOOD


Si la voleu escoltar...
Per pujar al Castell us recomano aparcar a baix i pujar caminant. Els accessos a peu són millors. A més, les distàncies són curtes però recordeu que hi haurà carrers tallats perquè se celebra la Festa Major.Hi heu anat mai? Us ho recomano! Si busqueu un pla per al cap de setmana que ve... Terrasseta Xics!