diumenge, 14 d’abril de 2019

Ponny, un invent amb accent lleidatà


Hola famílies!
Que a Lleida hi ha talent no és una cosa que us descobrixi jo perquè és una realitat! I avui us n'explico un exemple. Coneixeu el Ponny


Ponny és un d'aquells invents que quan el descobreixes et preguntes: Com he pogut viure sense això? Per què no s'ha inventat abans?
De fet, sense saber que era un producte lleidatà, us el vaig posar a la llista dels 9 productes que ajudaven que la ma/paternitat fos més fàcil.  

Cliqueu sobre la imatge i hi aneu directe.


Ponny és la solució a una de les imatges més repetides: una cadireta cau enrera, quan el teu fill o filla s'aixeca de la cadireta i està massa carregada de bosses i jaquetes... 

Mireu el vídeo!A més, els seus creadors, la Leonor i el David, una parella de Palau d'Anglesola, han pensat en tot. Super fàcil d'instal·lar i no molesta quan plegues la cadireta. Ah! i és compatible amb el 98% de les cadiretes que es pleguen. En el nostre cas, l'hem instal.lat al costat esquerra perquè a la dreta hi ha una nansa de plàstic just en el lloc on s'ha de posar, però no hi ha cap problema i funciona perfectament.

A més a més, tenen un servei pre i post venda super personalitzat. Només us cal consultar la seva web i comprovar-ho. Si teniu algun dubte si pot anar bé a la vostra cadireta, poseu-vos en contacte amb ells i us resoldran qualsevol dubte que tingueu.


  
Si el voleu comprar, podeu fer-ho fàcilment des de la seva web clicant sobre el següent enllaç o també en els diferents punts de venda que informa la seva web:


Què... us animeu a provar-lo?? Nosaltres, n'estem encantats i això que ens acabem de conéixer!!!