dimarts, 19 de març de 2019

Cinema i emocions, la nova exposició de CaixaForum


Hola famílies!
Fa uns dies es va estrenar la nova exposició a CaixaForum Lleida, Cinema i emocions, un viatge a la infància . Us en dono tots els detalls.Durant la 2a trobada del nostre blog, unes quantes famílies vam tenir la sort de poder realitzar la visita familiar de la mà de la ltziar i ens va encantar.


L'exposició presenta diferentes emocions (alegria, ràbia, por...) i de cadascuna d'elles s'hi projecten fragments de pel·lícules. A banda d'alguns cartells de pel·lícules destacades, hi ha objectes i alguna peça de vestuari de llargmetratges coneguts que provoquen al visitant.

      
Durant la visita guiada familiar, la monitora a través de la visualització dels fragments que us comentava abans demanava als nens i nenes com identifiquen les emocions, quina cara fem quan les sentim, com les expressem...Per a treballar la por, per exemple, es juga amb el sentit del tacte. Molts cops, tenim por per no saber què hi ha en una bossa o darrera la porta però quan descobrim el que hi ha de veritat decobrim que no calia patir. 

Tot i que oficialment es recomana a partir de 7 anys, penso que els infants de 4-5 anys també hi poden participar i dir-hi la seva.

La visita lliure és gratuïta en el següent horari:

HORARI DE VISITA A LES EXPOSICIONS
De dilluns a divendres, de 10 a  14 h i de 17 a 20 h
Dissabtes, d’11 a 14 h i de 17 a 20 h
Diumenges i festius, d’11 a 14 h
Si voleu fer la visita guiada familiar teniu els següentes horaris i costa 3€, però gratuït per als socis i sòcies del Club Super 3.


Ara si voleu participar en el sorteig d'una entrada familiar per aquest diumenge només cal que us apunteu al següent formulari. Teniu temps fins aquest dissabte a les 22h. 

MOLTA SORT!