divendres, 15 de febrer de 2019

Dansa amb nadons
Hola famílies!
Coneixeu les sessions de dansa en família de la Marta Casals? Sabeu que organitza un curs perquè pugueu ballar amb els vostres nadons? Us ho explico!
Fa uns mesos La repera, va organitzar un taller de dansa amb nadons. La veritat és que m'hi vaig apuntar amb una mica de reticència perquè em feia una mica de vergonya però venint de l'Anna de Són la Pera, vaig pensar que valdria la pena segur. I... i tant que valia la pena!

La Marta prepara el taller amb tan d'amor que és el que es transmet durant tota la sessió a partir del moviment i la música, enfortint el vincle amb el nostre fill o filla.

No cal que sigueu un o una gran ballarina, només cal que vulgeu compartir una estona de qualitat amb el vostre nadó, sense mòbils, sense rellotge, sense pressa... Només buscant el contacte amb una mirada o amb un moviment.

Si en voleu saber més, podeu llegir l'article DANSA EN COMPANYIA a la web de la Marta.

En uns dies, comença a l'aula Municipal de Teatre de Lleida el proper taller i teniu l'oportunitat de provar-ho. 
Si teniu els fills o filles més grans i busqueu un espai per compartir una estona divertida amb ell o ella, tens l'oportunitat de Ballar en família, en el curs de Dansa familiar.


Per apuntar-vos només cal contactar amb la secretaria de l'Aula municipal de Teatre de Lleida trucant al 973268318 o enviant un mail a auladeteatre@paeria.cat

I aquest diumenge... Voleu fer un petit tastet i veure la Marta en acció, podeu anar a veureu l'espectacle que ha preparat per a la Saleta aquest diumenge. És un espectacle interactiu, on l’espai escènic és compartit entre el públic i l’intèrpret. La ballarina es mou entre els nadons per anar creant una dansa que es va adaptant al moviment dels petits.


Per a més informació i RESERVAR ENTRADES visiteu la web oficial de LA SALETA.

Què... us animeu a ballar?