diumenge, 10 de febrer de 2019

10 MOTIUS PER NO FALTAR AL POSA'T LA GORRAHola famílies!
Com bé sabeu, el proper diumenge 17 de febrer se celebra a la nostra ciutat la festa solidària de l'any, el POSA'T LA GORRA! Si encara no hi heu anat mai, avui us porto 10 motius per anar-hi. Som-hi!    


L'any passat vam ser 8000 persones però encara n'esperen més. Aixi que aquest any, sens falta tothom a La Seu!
1. El primer motiu, us el podeu imaginar: SOLIDARITAT I EMPATIA. Assistir-hi pot incomodar una mica perquè parlar de malalties amb els nens i nens no és fàcil però cal que en parlem, que coneguin aquesta realitat i siguin capaços de posar-se al lloc dels infants malalts per veure les seves necessitats i sobretot que al final són nens i nens com ells i elles. 

2. CONÈIXER EL BANYETES, la mascota més emblemàtica de la nostra ciutat. Podrem cantar una estona amb el Club Banyetes.

3. DESCOBRIR LES PROFESSIONS que més criden l'atenció als més petits. Bombers, Mossos i Guàrdia Urbana expliquen el seu dia a dia a sobre dels seus vehicles. Ah! i les ambulàncies també!  

4. CONSERVAR LES TRADICIONS. Els Castellers de Lleida estan convidats i tambçe hi seran els Gegants i grallers de Jaume I. 

5. FER ESPORT. Tot i que serà diumenge, posa't roba còmoda i practicaràs tir en arc, circ, rocòdrom...

6. BALLAR. Sabeu que ballar és una de les coses que provoca més felicitats? Doncs hi haurà música per un tub! Només us dic que els presentadors són la cantant Lorena Gómez i el pianista Antoni Tolmos! 

7. FOMENTAR LA CREATIVITAT en els diferents tallers: de construcció, d'experiments musicals, de dibuixar...

8. DESCOBRIR EL SO DE L'AIGUA amb AQUAFONIA de Pau Elias.   

9. VALORAR I RESPECTAR EL PATRIMONI DE LA NOSTRA CIUTAT doncs la festa al lloc  més emblemàtic de Lleida, la Seu Vella. Entre tots farem possible que sigui declarada PATRIMONI de la Humanitat per la Unesco.   

10. Què hi ha res millor que COMPARTIR! Compartir un matí de festa i celebració amb amics i amb la família? M'HI APUNTO!!!

Com sempre per assistir-hi, necessites comprar la gorra. També hi haurà punts de venda aquella mateix dia però és millor ser previsors. No cal comprar la gorra per a nens i nenes menors de 36 mesos.   PROGRAMA ESCENARI
Què us sembla?? Super complert!

Per accedir-hi es recomana pujar a peu o amb autobús. Aquí teniu la ruta especial.


Per a qualsevol dubte o aclariment, només cal que us poseu en contacte amb l'AFANOC Lleida o que visiteu la seva web oficial. 


Famílies... ens veiem a La Seu Vella amb l'AFANOC!