dimecres, 12 de desembre de 2018

Regalem experiènciesHola famílies!
Esteu saturats de buscar joguines i anar estresats per gestionar-ho tot? Cada cop comença més aviat tota la publicitat i bombardeig de joguines així que a hores d'ara segur la resposta a la pregunta que us he llançat és sí. Doncs us porto una solució: regalar experiències. 


Fa un temps en un post sobre activitats familiars per la nostra província (8 activitats familiars per la província) us vaig mencionar un article que parlava dels millors regals.

Una de les frases amb la que em quedo: 


És per això que avui us proposo que regalem experiències. No cal que siguin viatges a l'altra punta de món, només cal que sigui estones amb els nostres fills i filles: des d'un taller en un museu a un concert dels seu grup de música preferit o dinar en un dels restaurants que més li agrada.  

Quina és la meva opinió?
Personalment penso que el temps que compartim amb els nostres fills i filles fora de casa acostuma a ser de més qualitat. Per què? 
Especialment, per REDUIR JOGUINES. Nosaltres també regalem contes (que no falten mai!) i alguna peça de roba (per anar a la neu o un pijama) però sabem que, si no posessim fre, els saturaríem amb joguines. Així que d'aquesta manera en reduim almenys una.  

Però també, per altres motius.
MÒBILS FORA
No estem (tan) pendents del mòbil, ja que en la majoria dels casos està prohibit fer fotos i/o gravar com ens els espectacles.
SENSE INTERRUPCIONS
No interrumpim l'activitat per anar a estendre la roba o posar la verdura a bullir. Durant tota l'activitar estem al 100 %.
MÉS ATENCIÓ
L'atenció del nen o nena dura més. Almenys en el meu cas, el Roc allarga més les activitats que li proposa un educador o educadora que les que li proposo jo. No és que no li interessi però es que a casa hi ha més imputs: la tele, joguines ... i el temps d'atenció s'escurça. 
CONVIVÈNCIA SOCIAL
Compartir temps amb ells i elles afavoreix la convivènvia familiar,  doncs si ho fem amb altres infants i altres famílies potenciarem així la convivènvia "social". 
ALLARGAR LA VIDA DELS REGALS
Alguna vegada la vida de la joguina és efímera. Doncs, si regalem unes entrades per d'aquí un mes, li donem més vida. Prenen més consciència i de pas calmem aquesta fera que portem dins: el JO, JA! És a dir, JO ho vull ara JA. 

Si heu llegit fins aquí, és l'hora de fer-vos alguna proposta:

ENTRADES PER AL JOC AL NINOTUN PASSI PER A L'ANIMAC 2019
Un dels festivals amb més projecció de la nostra ciutat que aquest any està dedicat a l' STOP MOTION.


ESPECTACLE DE CIÈNCIA


Per més informació, visiteu el facebook de LO CLOSCAMOLL

CONCERT PER AL CAIXAFORUM
No us podeu perdre THAT'S A MUSICAL!!
I si heu arribat fins aquí... és que ara sí: US HEU GUANYAT UN PREMI!

2 PACKS DE 2 ENTRADES PER ANAR A VEURE EL SHOW DEL DANI GIMÉNEZ A TÀRREGA EL 9 DE FEBRER.

Sortejarem 2 entrades a Instagram i dos aquí al blog. 
Per guanyar-les només cal que seguiu aquests passos i tingueu una mica de sort.  

SI CONCURSEU A INSTAGRAM

A la foto del sorteig, etiqueteu un amic o amiga que cregueu que els interessa en cada comentari. Podeu deixar tots els comentaris que vulgueu, sempre que siguin reals i no es repeteixin. A més haureu de seguir els comptes de @rocenaccio i @closcamoll.

SI CONCURSEU AQUÍ AL BLOG:

Ompliu el següent formulari. Així de fàcil!
Teniu temps fins aquest divendres a les 22h. 


Sigui quina sigui la vostra experiència, estarà super bé, perquè en el fons els estareure galant TEMPS!