dijous, 29 de novembre de 2018

I INSTAMAMASCAT BLOGGERS MEETINGHola famílies!
Fa uns dies vaig poder assistir a la primera Trobada d' Instamamascat, una comunitat de mares en què hi formo part. Coleu saber tots els detalls?   
Instamamascat és un grup de mares que des d' Instagram parlem de la maternitat però des de diferents vessants. Es parla de criança, es recomana contes, es donen idees de manualitats... Cadascuna des des la seva experiència.

A la trobada hi vam assistir una vintena d 'aquestes mares que tenim blog, tots relacionats amb la maternitat des de totes les seves vessants: receptes de cuina, activitats en família, recomanacions de joguines i contes...


El lloc de reunió va ser el Gymboree de Barcelona, un espai on nens i nenes de 0 a 5 anys aprenen al seu ritme, compartint estones super divertides en família. Els i les nostres filles van poder gaudir del fantàstic espai mentre nosaltres campartíem experiències.   


L'Eli de @mamaeconomista, l'Ana d' @analovelytwins, que són les administradores del grup, i l'Anabel de l' @lanavedelbebe ens vam preparar un matí genial. 


Van cuidar tots els detalls, fins i tot van pensar en el logo a les galetes!! Són de @melaocakery, una divertida pastisseria de Barcelona.Només a l'arribar, vam podem gaudir de l'esmorzar que ens havia regalat Supermercat Condis on grans i petits vam agafar forces per al matí que ens esperava. 


Mentre els nostres fills i filles jugaven, l'Anabel de Lanavedelbebe.com/ ens va oferir un taller sobre posicionament a Google i com optimitzar les eines que tenim al nostre abast per al nostre blog. Ella va ser la que em va animar a comprar el domini per al blog: rocenaccio.cat!  
Mentre nosaltres ens posàvem al dia, els nens i nens jugaven i s'ho passaven pipa. 


Totes les marques col·laboradores en van obsequiar amb els seus productes: 

Aneto ens va regalar 3 litres de caldo a totes les participants. 
La Granja foods ens va deixar provar les seves minimagdalenes amb fruites i verdures. 
Editoria Estrella Polar ens va regalar dos llibres que us explicaré més endavant.
Arnidol va repartir el seu famós gel stick per als cops i caigudes. 
I TUTETE que ens va regalar els productes més top: la cullera Kizingo i el ganivet Kiddikutter que us en vaig parlar en el post 9 INVENTS QUE FACILITEN LA PA/MATERNITAT, una pràctica botella i un joc d' apilar moníssim.  

La trobada tenia una finalitat solidària. Totes les participants vam col·laborar amb Pallapupas, l' ONG que treballa als hospitals, fent riure als nens i nenes que estan malalts. A més, vam tenir la sort de tenir de tenir la Cristina Martin. La trobareu a Instagram com a @cristinamartin.foto. Totes les fotos que veieu aquí són d'ella. Mil gràcies!  

La veritat és que quasi no vaig fer fotos. I penso que això és bona senyal!

Què bé que m'ho vaig passar! Ja conto els dies per a la propera trobada!