diumenge, 2 de setembre de 2018

Tornem a l'escola!


Hola famílies!
Tothom en parla però és que la tornada a l'escola és la tornada a la normalitat. Els nens i nenes marquen el ritme de la família i també de la ciutat. Així que també en tocava parlar aquí. Ah i arribeu fins al final que hi ha sorpresa que hem d'inaugurar la quarta temporada del blog!


Per a ajudar-vos us he recopilat les diferents entrades dels altres tres anys en què, a mes, hi trobareu també algun article interessant i contes perquè l'adaptació sigui més fàcil.  


25 formes de preguntar com ha anat l'escola
Un de les entrades que més us agrada. Esteu cansats de preguntar com ha anat l'escola i que només us diguin bé? Aquí teniu la solució. Cliqueu sobre la imatge i trieu quina serà la vostra primera pregunta. També podeu inspirar-vos i formular-ne una diferent. 


Compte enrera...
Per als més impacients... un compte enrera per saber quants dies falten per anar a l'escola. També per als més despistats que no els agafi desprevinguts! Si cliqueu sobre la imatge trobareu la imatge per imprimir en diferents formats.


Fer-se la motxilla
I si encara no tenen l'hàbit, un descarregable que podeu modificar segons les necessitats. Així serà més fàcil fomentar la seva autonomia. 

I ara el SORTEIG!!
Gràcies a Stikets, sortegem un pack de 6 cintes per penjar les jaquetes i abrics amb el nom i el diseny que tu triis. D'una manera ràpida i senzilla tindràs les jaquetes marcades perquè no les perdin i, a més, els servirà per penjar-les. 


Com ja sabeu, stikets és una empresa catalana que ofereix etiquetes per marcar tot allò que porten els nostres fills i filles a l'escola o als casals. Aquesta és la seva web https://www.stikets.es/portada.html

El sorteig es realitzarà per FACEBOOK I INSTAGRAM i hi podreu participar un cop en cada xarxa social, per tant si hi participeu des de les dues plataformes tindreu doble possibilitat. 

SORTEIG PER FACEBOOK
1. Seguir-nos a Facebook i també a Stikets.
2. Posar like i compartir a Facebook la foto del sorteig (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Escriure un comentari dient quin disseny escolliríeu i nombrant 2 contactes reals.

SORTEIG PER INSTAGRAM
1. Seguir-nos a Instagram i a @stikets_es. 
2. Posar like a la foto.
3. Escriure un comentari dient quin disseny escolliríeu i nombrant 2 contactes reals.

IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista de comentaris. 
Només es comptabilitzarà una participació per persona en cada plataforma

Teniu temps fins dimecres 5 de setembre a les 00h. El sorteig el realitzaré amb la plataforma sortea2 i serà en directe per Facebook.

Molta sort! i feliç tornada a l'escola!