diumenge, 9 de setembre de 2018

A la recerca dels "OBJECTES PERDUTS" al Museu Morera


Hola famílies!
Després de les vacances, tornem a casa i tornem a descobrir racons i conèixer personatges de la nostra ciutat gràcies a l'activitat familiar "Objectes perduts" programada per a la visita de l'exposició Inventari general al Museu Jaume Morera.  Abans de l'estiu es va presentar l'última exposició que podrem visitar a l'edifici de Blondel. En un temps (esperem que sigui poc), començaran les tant esperades obres del nou equipament del Museu. I mentre això no arriba, tenim una molt bona oportunitat per conèixer les obres més destacades dels artistes lleidatans que s'hi exposen com si fos un aparador per als visitants.


A banda de les visites per al públic adult, que podeu consultar a la seva AGENDA, des dels serveis educatius de la casa s'ha preparat per a les famílies una activitat gratuïta i lliure, és a dir, que cada infant marca el seu ritme i el seu interès en els enigmes que se li plantegen com si fos un o una detectiu. A més, ho podeu repartir i fer-ho en dues o més vegades. 


OBJECTES PERDUTS són un total de 9 proves, repartides entre les dues plantes, que ajudaran a captar l'atenció de l'infant durant la visita i que, siguem sincers, ajudaran als adults, pocs entesos en l'art com jo, a veure les obres des d'una altra perspectiva i a descobrir artistes de la nostra ciutat poc coneguts i conegudes, doncs afortunadament hi ha un especial interès en descobrirLES. (Gràcies Txell!!!)
L'activitat no és només retallar i enganxar així que la recomanaria (tot i que ja sabeu que això és molt relatiu) a partir de 7 anys però lògicament si l'adult s'implica i ho planteja com un repte també per a ell s'hi pot anar amb nens més petits. La caixa que et deixen amb tot el material necessari els agrada molt i ajuda a fer-los entrar en el joc. 


Us deixo els dos horaris per si al setembre no us dona temps. 

Horari d’estiu (1 de juny - 1 d'octubre)De dimarts a dissabte, de 10 a 14 h i 18 a 20 h. 
Diumenges i festius, de 10 a 14 h.
Dilluns, tancat        
Horari d’hivern (2 octubre - 31 de maig)
De dimarts a dissabte, de 11 a 14 h i 17 a 20 h. 
Diumenges i festius, d’11 a 14 h.
Dilluns, tancat

Què... voleu posar-vos a la pell d'un detectiu? Recordeu OBJECTES PERDUTS al Morera!