dimecres, 6 de juny de 2018

Tips per una criança més sostenible


Hola famílies!
Amb l'arribada de la Bruna tornem a preparar el niu, però aquest cop una mica més sostenible, zerowaste. 


Quan va néixer el Roc ens van regalar bolquers de roba però la veritat és que no els vam fer servir gaire. A més, normalment a les escoles bressol no els pots dur de manera que si no fas una criança exclusiva és complicat.

Però hi ha 3 coses que sí que podem utilitzar i utiitzarem i fer un més més sostenible. Sabeu quines són? 

TOVALLOLETES REUTILITZABLES
Aquests són de la marca Close i són de bambú. Són molt absorvents i naturals. Per un usar-les només cal humitejar-les una mica. Van un pack de 10 en una pràctica bossa impermeable. Es poden fer servir per a mans i cara o per aixugar el culet. 

DISCOS DE LACTÀNCIA DE ROBA

Aquests són de la mateixa marca i estan fets de soja. Són molt suaus i s'adapten super bé a la forma del pit. Super recomanables!

BANYADORS-BOLQUERSSón de la marca ImseVimse i son ideals per si durant el bany hi ha algun tipus de fuita... Tenen molts models i  talles. 

Tots tres productes els podeu trobar a Són la Pera (Blondel, 50). 

ZEROWASTE és el moviment que busca desterrar la brossa de les nostres vides. Potser sembla utòpic però entre tots i totes podem fer un món més sostenible.


Tot i que cada cop s'utilitzen més els envasos portaentrepans, encara es poden veure entrepans embolicats amb paper d'alumini. 


I els diners que ens podem estalviar si no comprem ampolletes d'aigua i reomplim cantimplores i ampolles reutilitzables?


Greenpeace fa temps que alerta de l'alta contaminació de les palletes. Hi ha direrents articles i vídeos que expliquen la necessitat imperiosa de deixar-les d'utilitzar. Hi ha palletes reutilitzables de silicona que es poden rentar. Les nostres són


També hem comprat les càpsules de cafè reutilitzables. Després de buscar-les per tots els comerços de Lleida i no trobar-n'hi, finalment vaig haver de comprar-les a Amazon.
COMPRESES I SALVACALCETES DE TELA
Fetes a mà i amb molt d'amor a Lleida per l'Anna de @rusccus i són fantàstiques! Prova-les i m'enterndràs. Fora residus, fora plàstics!I vosaltres, què feu pel mediambient?