diumenge, 24 de juny de 2018

Lo festivalet, nou festival kidfriendly


Hola famílies!
L'estiu arriba amb bones notícies! Un nou festival per a tota la família a les nostres terres: Lo Festivalet! i a més, tenim dos entrades per a sortejar!!! 


Les Borges Blanques acull la primera edició (esperem que en vinguin moooooltes més) de Lo Festivalet. El cartell, com veieu, ve carregat de concerts. 
  

  
 Tot i que la música és l'excusa, hi ha programades més activitats per a fer més complert el dia: tallers, contacontes i més! Mireu els diferents espais.

ESPAI NADONS:

Les noies de @singularment porten dos tallers: 
➡ MOVIMENT LLIURE (0-2 anys): el taller està basat en l'activitat autònoma dels nadons per tal d'afavorir el descobriment de les seves pròpies capacitats. És important deixar que ells mateixos descobreixin el món per si sols, per garantir la seva autonomia i permetre una major seguretat i autoestima.

➡ IOGA PER PARES I FILLS (3-6 anys): el propòsit és crear un vincle entre pares i mares o padrins, tiets... amb els més petits a través d'una experiència divertida que permet descobrir els beneficis del ioga.


ESPAI LECTOR: 
La @biblioborges deixarà llibres perquè petits i grans pugueu passar una estona relaxada llegint mil i una històries! Fomentar la lectura des de ben petits és importantíssim!

ESPAI TALLERS 
➡ @esplai_apassomi i @caramunt99  han preparat uns tallers genials. A més a més hi haurà una zona de jocs de fusta gegants per posar en pràctica les vostres habilitats! 


A més hi haurà servei de bar i càtering perquè no us perdeu res!

Per a comprar les entrades només cal que us dirigiu als següents punts:
A LES BORGES BLANQUES
✔ Singularment ➡ C/Màrius Torres, 21
✔ Kids&Us➡ C/Raval del Carme, 72
✔ Fun4Kids➡ C/Raval del Carme, 59
✔ Impacte Gym➡ Av. Francesc Macià, 32 ✔ Ajuntament de les Borges ➡ C/del Carme, 21

A LLEIDA
✔ Copimàtel ➡ C/Acadèmia, 23

TOTES les persones que assisteixin a #LoFestivalet, grans i petits, necessiten una entrada física per accedir-hi. Els preus de les entrades són 6€ ANTICIPADA i 8€ a TAQUILLA el mateix dia del festival.ELS NADONS DE 0 a 2 anys NO PAGUEN ENTRADA però és necessaria, no us oblideu de demanar-la!! ❗A PARTIR DE 3 ANYS ES PAGA ENTRADA (tots els nens i nenes que hagin cursat P3 aquest any ja paguen entrada)

1€ de cada entrada serà destinat a l'organització que ajuda a omplir de somriures els hospitals:


No es pot demanar més: festival kidfriendly amb accent lleidatà i solidari! Genial!

Per a participar en el sorteig de dues entrades només us cal seguir aquesta passos:

SORTEIG PER INSTAGRAM
1. Seguir-nos (@rocenaccio) i (@lofestivalet) a Instagram . 
2. Posar like a la foto.
3. Nombrar 2 amics. Podeu fer tants comentaris com vulgueu (no valen personatges famosos ni influencers ni repetir!!!)

IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista de comentaris que compleixi els requisits. 

Podeu participar fins dimarts a les 21h. A continuació o dimecres matí (mana la Bruna) faré el sorteig en directe amb la plataforma https://sorteiogram.com/

MOLTA SORT!!