dilluns, 2 d’abril de 2018

Jornada CANVIA LA TEVA MIRADA


Hola famílies!
Com han anat les vacances? i la mona? A nosaltres genial! Dies de família i amics ideals per desconnetcar. El mes d'abril no és el mes de maig, però ve també carregadet de propostes i a més el solet ja comença a regalar tardes fantàstiques. Comencem el proper dissabte 7 d'abril que se celebra a la nostra ciutat la Jornada Canvia la teva mirada organitzada per Down Lleida.   

QUIN ÉS L'OBJECTIU DE LA JORNADA?
L’objectiu principal és donar a conèixer i sensibilitzar  a la població sobre les capacitats d’aquestes persones. A més, també es busca que tothom conegui de prop a les persones amb síndrome de Down. Finalment, té el propòsit de captar fons per tal de donar continuïtat als projectes que desenvolupem actualment. Aquests projectes cerquen la millora de la qualitat de vida de les persones amb síndrome de Down i promouen la igualtat d’oportunitats en l’àmbit educatiu, laboral, formatiu, vida independent, oci i voluntariat.QUÈ PODEM FER?


Ja veieu que les activitats són variades i acaba amb una dolça xocolatada!


Un dels contes que més agrada al Roc és WONDER. Coneixeu la història? de l'exitosa novel·la que es recomana als primers lectors n'han fet la pel·li i per als més petits el conte i és ideal per treballar les diferències i les capacitats i discapacitats.
El podreu trobar a el Genet Blau.

Des de Down Lleida ens recomanen "Tinc síndrome de Down"; el podreu adquirir a la parada que hi haurà a la plaça Sant Francesc.


 I per als més grans:El blog sobre recomanacions literàries (http://www.clubpequeslectores.com/) per a petits lectors va recopilar fa uns mesos contes per a treballar la empatia, és a dir, la capacitat de posar-nos en la pell dels altres, fonamental per fomentar la convivència i el respecte amb les diferències, siguin quines siguin.Ja ho veieu, la base de tot és la nostra mirada envers els altres. Si nosaltres mirem amb normalitat, els nostres fills ho veuran amb normalitat. N'hem de parlar de les diferències, només així valorarem les capacitats de tots.