diumenge, 11 de març de 2018

Nova activitat familiar a la Panera


Hola!
Ahir vam anar al museu de la Panera amb els amics del Roc a fer l'activitat familiar que ens proposen a partir de l'exposició Tinta Fresca que es podrà visitar fins al 27 de maig.


L'activitat ofereix un breu recorregut a l'exposició, tot destacant-ne alguna de les obres per endinsar els nens i nenes en el dibuix i les diferents tècniques en què es pot presentar. 

La visita també inclou la fantàstica instal·lació NOA NAO 2.0   de Pau Llop de visita obligada per a famílies amb menors de 6 anys. Té com a objectiu d’apropar-nos al món de la tipografia a través de formes i colors. Es tracta d’una instal·lació per a infants, en què la teoria del color de Kandinski i la geometria de les lletres defineixen l’experiència i l’aprenentatge de la tipografia. 

És un espai en què es troben els colors, les formes geomètriques i les lletres en una combinació genial!A banda de l' espai d'experimentació i creativitat, també hi ha un vídeo en què es veu la creació de lletres a partir de les formes geomètriques bàsiques. 


A l'espai Mini panera hi podeu veure la proposta A,B,C,D,E amb l’objectiu d’apropar-nos a la tipografia i en el seu conjunt als abecedaris, presentem una recuperada edició facsímil de l´Abecedari català per a nens, de Xavier Nogués , publicat per la Llibreria Nacional Catalana de Salvat Papasseit, l’any 1920.


També hi ha una selecció de contes i àlbums il·lustrats per endinsar-nos en el fantàstic món de les lletres.INFORMACIÓ DE L'ACTIVITAT FAMILIAR
Dissabtes i diumenges a les 12 h
Fins a 10 anys
Reserva prèvia al telèfon 973 262185
Preu 1€

Us proposem una nova producció creativa en família, seguint com a model el Noa/Nao, d’Estudi 131dg, on a través de la teoria del color de Vassili Kandinski (1866–1944) i la geometria de les lletres defineixen l’experiència i l’aprenentatge de la tipografia. Així doncs partint de les tres formes geomètriques bàsiques: el triangle, el cercle i el quadrat explorarem la representació d’objectes i lletres amb l’objectiu de crear un missatge que caldrà desxifrar seguint el model Noa/Nao.   


Nosaltes vam sortir encantats de la visita, tan grans com petits! La Júlia ens va acompanyar durant la visita i ens va endinar en el món del dibuix, mentre descobríem les mil possibilitats que hi ha en la combinació de colors, formes i lletres. Moltes gràcies, Júlia!

I vosaltres, reserveu-vos un matí! no us en penedireu!