dimarts, 6 de març de 2018

Descobrim la TRIBU FERA!


Hola!

Avui (per fi!!!) m'he pogut escapar a conèixer la Tribu Fera, l'espai per a famílies que han creat l'Eva i la Marta de Mamiferes, el referent a les terres de Ponent sobre el porteig.
La Tribu Fera té 4 espais: botiga amb l'assessorament més complert i especialitzat sobre les motxilles per portejar. 
També hi trobareu motxilles de ninos per a nens i nens, collars de lactància  i productes de cosmètica natural i joguines de fusta.  
Tenen també un interessant servei de préstec de motxilles de manera que les pots provar uns dies si no n'esteu convençuts del tot.  
També hi ha l'espai de joc (encara en construcció). Al matí. pensat per a menors de 3 anys i a la tarda per als més grans. El joc és lliure però també hi hauran activitats familiars programades. El preu és de 3€ la sessió però hi ha abonaments. També podrà servir per a festes i celebracions. Tota la info AQUÍ. 

Després hi ha l'espai de tallers. Setmanals i fixes o puntuals. 

TALLERS FIXESTALLERS PUNTUALS. Aquí teniu la seva AGENDA

Places exhaurides!


Queden algunes places...

I finalment, la TERRASSA, que encara no està en funcionament, però que puc garantir que serà un espai polivalent amb propostes diferents i que agraireu moltíssim.

Per a qualsevol dubte aquí teniu el contacte.  


Si voleu estar al dia de tot, seguiu-les a Facebook o a Instagram (@latribufera) i no us perdreu res!Ja ho veieu. La Tribu Fera era un lloc necessari a la nostra ciutat. Dos mares emprenedores i valentes hi han posat tot el seu amor i la seva dedicació i esforços. La seva energia i les ganes de fer coses noves a Lleida es contagia des del minut zero. Així que ja ho sabeu... Visiteu el seu cau i formeu part de la tribu. Nosaltres ja som una família Fera més!