dimarts, 27 de març de 2018

Arriba la 4a edició del Closcamoll i ve amb doble sorteig!!


Hola famílies!
Arriba una nova edició del Festival de música familiar de Ponent i ... tenim dos packs de 3 entrades per a sortejar!

El festival se celebra el dissabte 21 d'abril a l' ESCOLA ÀNGEL GUIMERÀ de Tàrrega de 10h a 20h i ofereix una pila d'activitats. 
Durant tot el dia trobareu...
SABEU QUÈ ÉS L'HEXAKIDS??
L’artista audiovisual David Giribet estrena al Closcamoll la seva instal·lació “hexakids”, una experiència multisensorial de llum, colors i música per a petits i grans. En aquest espai les llums de leds i la música van coordinades creant un ambient estimulant. Les estructures interactives permetran que els més petits juguin amb les llums i els colors.


A més a més, i trobareu una còmoda zona per a donar la popa i fer la migdiada els més petits, per a fer compres i per a fer el vermuth i menjar alguna cosa.  


I per menjar? no patiu hi ha mil opcions per a fer el vermuth, fer un entrepà i fins i tot uns bons macarrons o una bona fideuà... i gelat o crepes!!! TOTA LA INFO AQUÍ!


Si voleu saber-ho tot... visiteu la WEB OFICIAL on , a més, podreu veure un vídeo i imatges de l'any passat, entra altres coses. També hi podreu comprar les entrades anticipades a 10 € (els menors de 3 anys no paguen). Si les compreu aquell dia, 12€ 
Què, us animeu? Nosaltres sí!!!________________________________________________________________________________

Aquest cop sortejarem un pack de 3 entrades per Facebook i un altre per Instagram (@rocenaccio) 
des del dimecres 28 de març fins al dimecres 4 d'abril a les 21h. 

SORTEIG PER FACEBOOK
1. Seguir-nos a Facebook. 
2. Posar like i compartir a Facebook la foto del sorteig (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Nombrar 2 contactes als comentaris.
IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista de comentaris. 
Només es comptabilitzarà una participació per persona en cada plataforma. 

SORTEIG PER INSTAGRAM
1. Seguir-nos a Instagram. 
2. Posar like a la foto.
3. Nombrar 2 contactes als comentaris.
IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista de comentaris. 
Només es comptabilitzarà una participació per persona en cada plataforma


SOOOOORT!!!