dissabte, 17 de febrer de 2018

Trobada ROC EN ACCIÓ


Hola!
Fa un temps, una mare em va comentar que li agradaria participar en una trobada de la comunitat Roc en acció. En un primer moment, no se'm va acudir la manera però parlant amb la directora de CaixaForum ho vaig veure clar. Voleu saber tots els detalls?

El proper divendres 2 de març hem preparat una visita familiar a la nova exposició de CaixaForum Lleida Ramon Pichot d' Els quatre gats a la Maison Rose, una oportunitat per endinsar-nos en família en l'art de finals del segle XIX. L'activitat serà gratuïta per formar part de la trobada.
A més a més, farem una petita presentació de les activitats familiars que CaixaForum Lleida ha programat per aquest hivern i les que venen per primavera. 

Per apuntar-vos només cal que ompliu aquest questionari (penseu que hi haurà aforament limitat). Per assistir-hi, rebreu la confirmació via correu electrònic.    
En acabar, entre totes les famílies assistents se sortejarà una entrada familiar a l'espectacle familiar "Thast's a musical!". No us ho podeu perdre!

Amb aquesta trobada (permeteu-me que utilizi aquesta paraula) a banda de coneixer-vos personalment a algunes de vosaltres i desvirtualitzar-nos, m'agradaria també que fos un lloc de trobada per parlar de la nostra ciutat i les activitats familiars que es programen i que em féssiu propostes i suggeriments per al blog. 

Us animeu?