dimarts, 30 de gener de 2018

Sorteig PUM-SUM-KÀ!Hola!
Arriba un nou sorteig! Voleu participar? continueu llegint.


Aquest dissabte i el que ve, Caixa Forum lleida ha programat un divertit espectacle de percussió! I si voleu poder participar en el sorteig d'una entrada familiar.

CONCERT

PUM-SUM-KÀ!


Què tenen en comú un encenedor, un tamboret, l'embolcall d'un pastís, una carmanyola, un paquet de mocadors de paper, una pilota de bàsquet, un globus i una escombra? Aparentment, res, però a les mans adequades tots aquests objectes quotidians i d'altres es poden convertir en uns instruments de percussió insòlits i sorprenents. Et presentem un espectacle en el qual els utensilis més familiars prenen vida per ser protagonistes d'una funció musical inesperada.
Núria AndorràAdrià ClaramuntMarc GómezRafael Lagunas i Emilio Remesal, percussions
Núria Andorrà i Quim Solé, direcció musical
Anna Llopart, guió i direcció escènica
Produït per la Fundació del Conservatori del Liceu
Activitat recomanada per a nens i nenes a partir de 5 anys.

Per a participar en el concurs només cal que seguiu aquests tres passos: 
1. Seguir-nos a Facebook a nosaltres. 
2. Posar like i compartir a Facebook aquesta foto del sorteig (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Respondre a aquest senzill formulari que formalitzarà la vostra participació per poder triar quin dia dels tres prefereriu.

IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Si no, en cas que us toqués, no podríeu obtenir el premi, i el guanyador@ seria la persona següent de la llista. 
Només es comptarà una participació per nom de Facebook i correu electrònic. 

Teniu temps fins aquest DIJOUS 1 de febrer a les 21h de la nit. A continuació, faré el sorteig en directe per facebook. Esteu atents al sorteig!

Molta sort!!!