diumenge, 3 de desembre de 2017

Ha nascut el conte més bonic del món!


Hola!
Avui, encara amb l'emoció de tenir el tronc de Nadal a casa gràcies a la meravellosa gent d'AGIPA i tots els seus voluntaris, us vull presentar el conte més bonic del món. 

Quan tot just vaig saber que estava embarassada va sortir a la venda el conte més bonic del món. I, evidentment, em va faltar temps per reservar l'únic exemplar que havia arribat a El genet blau el mateix dia de l'estrena (ara ja en tenen més, ehh!!!)

El vam tenir guardat fins a les 12 setmanes i li vam regalar al Roc i la seva cara d'emoció ho va dir tot!

El conte explica la història de com arribem al món;  és pop-up, amb nou il·lustracions, una per a cada mes d'embaràs a tamany real! sísí! és meravellós veure com creix poc a poc. Cada mes, explica al nen quina mida té i què és capaç de fer: moure els dits, obrir la boca, fer tombarelles... De manera, que és ideal per als nens i nens que estan esperant un germanet o germaneta però també per als més curiosos que pregunten com eren i com pot ser que haguessin estat a la panxeta de la mare. 

El conte és de la Meritxell Martí i el seu il·lustrador, Xavier Salomó (@xaviersalomoillustrator a Instagram) i està editat per Combel. 

Com pot ser, que no s'hagués inventat abans! Simplement és meravellós.    

Si voleu veure una vídeo en stop motion del conte: visiteu l'instragram de Mama oso panda o cliqueu sobre la següent imatge.

Us ha agradat? a mi m'encanta!