dijous, 14 de desembre de 2017

Activitats Nadal 17/18


Hola!
Us deixo l'esperadíssima llista d'activitats per a famílies d'aquestes vacances de Nadal. Atenció que comencen aquest dissabte!
Per cert, voldria agraira dues mares, la Judit i l'Estela, que sempre pensen en mi i m'envien activitats que no tinc i que per tant, m'ajuden a fer la llista més gran! MOLTES GRÀCIES!!!

Quan arribeu al final, descobriureu el premi del sorteig! 

ACTIVITATS AL C/ DEMOCRÀCIA I C/REMOLINS 
FESTA ALS CINEMES JCA ALPICAT
TALLER AL MUSEU DE L'AIGUAFem decoracions de Nadal amb elements reciclats! Dissabte 16 de desembre, 18 h  
Per a infants de 5 a 9 anys. Preu: 1€ . Inscripcions al 973 21 19 92


ESCACS I GIMCANA


L'HORA DEL CONTE A LA BIBLIOTECA PÚBLICACONCERT DEL CLUB BANYETESPISTA DE GEL

ACTIVITATS A LA SEU VELLAATENCIÓ: el Joc de pistes funcionarà des del 21 de desembre fins a l'11 de gener!
CAGA TIÓ
CAGA TIÓ A LA BAULA
ALTRES ACTIVITATSTALLER D'ARQUITECTURA
TALLER A LA PANERA: 

NADALA AUTOEDITADA!
Edat: de 5 a 10 anys Preu: 3 € per nen o nena (socis del Club Banyetes: 2 €) Inscripcions: places limitades.Us hi podeu inscriure trucant al 973 262 185 o enviant un correu a educaciolapanera@paeria.cat. De dimarts a divendres de 10 a 13h


PESSEBRE 
CUCALÒCUM
ELS PASTORETS A L'ESCORXADORTALLERS ARTÍSTICSEXPOSICIÓ AL CAIXAFORUM CALIDOSCOPI


Calidoscopi és una gran mostra d'aparells òptics de diferents tipus i formats en la qual l'espectador participa manipulant diferents elements per crear imatges dinàmiques i harmòniques plenes de llum i de color. El resultat és una explosió fascinant de màgia, de sorpresa, d'art i ciència, concentrada dins d'uns simples prismes i fruit d'un joc de miralls. En la majoria l'efecte que s'obté és d'una bellesa efímera, atès que les imatges que s'hi visualitzen només poden romandre uns instants davant la nostra mirada.
El calidoscopi és un instrument òptic simple que produeix un efecte visual molt atractiu. No et perdis aquesta experiència tan personal i intransferible!

TALLER AL CAIXAFORUM NATURSCOPISPer a què serveix un calidoscopi? Et proposem crear un calidoscopi de butxaca que la teva creativitat farà especial i que et podràs endur a casa.
Treballant amb el calidoscopi descobriràs la ciència que el converteix en un instrument atractiu i fascinant, capaç de fer-te gaudir d'imatges d'una bellesa i harmonia sorprenents. I hauràs d'endevinar per què aquest aparell es diu naturscopi.VISITA GUIADA FAMILIAR AL CAIXAFORUM


TALLER AL MISEU DE LLEIDAESPECTACLE A CAIXAFORUM


ESPECTACLES A LA LLOTJA


RUTA DEL CAMARLENC

ACTIVITATS SÓN LA PERA


CAVALCADA REISMERCATSSANT NICOLAU, LA VERITABLE HISTÒRIA DE SANTA KLAUS A L'AUDITORILa cantata de Sant Nicolau del compositor anglès Benjamin Britten, sobre un text d’Eric Crozier, fou estrenada el 1948 a Sussex, per celebrar el centenari d’una escola local. Escrita, doncs, per a cor mixte i cor de veus blanques amb orquestra i tenor solista, desenvolupà la tradició barroca de Purcell de posar la música al servei d’un relat. I aquest relat no era sinó la historia de Sant Nicolau, el bisbe dels nens, perseguit per Dioclecià al segle III, i a qui s’atribueixen innombrables miracles. La fama de Sant Nicolau es va estendre per tot Europa i va esdevenir un personatge vinculat a les festes de Nadal. I en exportar-lo els emigrants a Amèrica, la mitra es convertí en barret vermell, el cavall en uns rens, i ell en el famós Santa Klaus! Mentre els nens encara juguen amb els regals, bé caldria que coneguin la veritable historia del Pare Noel!

El premi del sorteig és un pack familiar per assistir al taller de NATURSCOPIS. Participeu-hi a la següent entrada!

MOLTA SORT I, SOBRETOT, GAUDIU EN FAMÍLIA DEL NADAL!!!