diumenge, 29 d’octubre de 2017

WE LOVE ANIMALS


Hola!
Sabíeu que cada dia s'abandonen 79 gats i gossos a Catalunya? Aquesta és l'esfereïdora xifra que publicava el diari Ara.cat aquest estiu. I què hi podem fer nosaltres?
El pare del Roc fa molts anys que és voluntari de la protectora Amics dels Animals del Segrià. La majoria de setmanes comparteix els matins dels diumenges amb una colla de voluntàries i voluntaris que dediquen una bona estona a netejar, repartir menjar i medicaments i, sobretot, molt d'amor. 

A més, convivim amb dos gats la Dido, d'una protectora, i el Harpo que ara fa un mes que ens va deixar i que vam recollir en una plaça a Barcelona, mig moribund per no dir del tot. 

Al Roc sempre li hem explicat que els animals no són mascotes, sinó animals que conviuen amb nosaltres. En el nostre cas perquè al carrer ni una ni l'altre no haguessin sobreviscut.  

L'amor i el respecte als animals s'aprèn de ben petit però cal "practicar-lo".  Cal conscienciar els nens i nenes que tenir animals a casa és molt sacrificat i que abans de tenir-ne un s'ha de valorar el seu grau de compromís. Com ho podeu fer?  
Els matins de diumenge (de 10:30 a les 12h aproximadament) podeu fer una visita a la protectora i demanar per passejar un gosset; també podeu portar-hi pinso, si voleu. 
  
La Júlia, una de les voluntàries

Us enllaço l'experiència de l'Helena amb la seva filla que fa un temps us vaig explicar a Un matí a la protectora Amics dels animals


Us animeu a formar part d'aquesta gran família?