dilluns, 16 d’octubre de 2017

9 invents que faciliten la pa/maternitatHola!
Avui un recopilatori dels que tant us agraden. 9 productes que ajuden a pares i a mares en el dia a dia de la pa/maternitat.La setmana passada es va celebrar a Madrid una important fira de puericultura. Totes les mares blocaires més importants hi van ser i ens van anar descobrint les novetats a travès dels seus stories d' Instagram. Aquestes són les 9 captures de pantalla que vaig fer. 


DREAM BELT
S'adapta durant tot l'embaràs. Ajuda a descansar i a mil coses més.


A'adapta a qualsevol got o biberó. Evites el plàstic i així quan es fan grans no et queda cap amb anses entre la vaixella. És premi de l'any a Suècia. 


Tot i que sovint només posant el colze sabem si l'aigua està calenta o no, amb el biberó cal ser més rigurosos. Aquests biberons de vidre t'avisen si està massa calent o no.  És un matalàs composat el 90% d'aire per tan és super transpirable i es pot rentar a la banyera!


No cal explicacions. La solució als nostres problemes!


És una faixa totalment adaptable que incopora un cixinet amb llavors i plantes que utilitza l'aromateràpia i la termoteràpia. 

Samarreta amb fular incorporat que també pots portar mentre estàs embaraçada. També hi ha la versió masculina. Segurament, molt aviat la tindrem a Mami Feres!CULLERA KIZINGO
Totalment ergonòmic i ideal per a fomentar l'autonomia dels més petits. N'hi ha per a esquerrans i dretans.
GANIVET KIDDI KUTTER
Talla verdures i fruites, però no mans. El Roc ja el té i és ideal per a fomentar la seva autonomia sense haver-nos de preocupar que es facin mal. En uns dies, el trobareu a Són la pera!


I vosaltres! quina us ha sorprès més? Quina afegireu a la vostra llista? Quin invent creieu que és imprescindible? Quin regalaríeu?