dimecres, 4 d’octubre de 2017

12 joguines noves!


Hola!
Avui us porto un recopilatori d'aquells que tant us agraden: idees de joguines que he descobert aquest final d'estiu. Alguns potser els heu vist, però la majoria són novetat. Agafeu paper i boli per a aniversaris i, si sou previsors, activeu el mode nadal.

Són unes peces de plàstic de colors (bàsics, neó o pastís) que s'uneixen formant peces en 3 dimensions o  1, formant lletres o números. Només es poden comprar on-line des de la seva WEB OFICIAL.     TRIGEOD (+2)
Difícil d'explicar però flipareu. Aquest directe a la nostra llista de desitjos!


MAGIC TRACKS (+3)

Un circuït que s'il·lumina, molt fàcil de muntar i flexible. Es pot comprar a Amazon. PLASTILINA INTEL·LIGENT (+3)
La Plastilina Intel·ligent és un material innovador i sorprenent, amb unes qualitats pròpies que la fan enormement versàtil i duradora: no taca, no s’enganxa ni s’asseca, és inolora i es pot mullar; pot canviar de color i algunes són fluorescents en la foscor. La trobareu a Jugar i jugar

POLYDRON (+5)
Des de fa pocs dies, disponible a la web de Jugar i jugar. Potser una mica car, però és ideal per fer un regal en grup o fer entendre a les famílies que millor que s'ajuntin en un únic regal... N'hi ha d'opacs i de translúcids, ideals per a la taula de llum. Descobreix la nostra AQUÍ.


CRAZY FORTS (+5)
Ideal per a famílies afortunades que tenen moooolt espai. 25 boles i 44 pals per crear els que vulgueu i aquest model a més s'il·lumina amb la foscor!.
OOGI JUNIOR (+3)
A vegades les coses senzilles, triomfen.
BILIBO (+2)
Per als més moguts és fantàstic. Mireu el vídeo i enamoreu-vos-en! Només l'he trobat a Amazon.
MICLIK
De Barcelona i poca cosa a dir més... fantàstic!


No és nova, d'acord. Però potser no és massa coneguda. Li hem regalat a una amigueta del Roc i li ha encantat. A Lleida, la tenim gràcies a les Mamiferes (tenen botiga on-line però també punts de recollida).


WOBBEL BOARD
Segurament el coneixeu perquè els Nadals passats va triomfar però no poduia faltar a aquesta llista. N'hi ha de moltes marques i algunes es fabriquen al nostre país, però aquesta és l'original. Cliqueu sobre la imatge i descubriu les múltiples opcions. A Jugaia és on tenen el preu més baix.

Aquests nadals però sortirà a la venda la nova versió: Wobbel360.
I vosaltres quin us ha sorprès més? Quin afegireu a la llista de regals?