diumenge, 3 de setembre de 2017

Preparem la tornada a l'escola


Hola!
A una setmana de l'inici de les classes us he preparat un compte enrera per ajudar els vostres fills en la tornada al col i recupero una guia perquè es preparin ells la motxilla.  


Tal com vaig fer per a l'aniversari, he preparat un compte enrera per al primer dia del cole. tot i que el roc sembla que ho porta bé, els experts recomanen parlar del tema. Cada nit abans d'anar a dormir arrancarem un papaperet per saber quants dies falta per a l'escola. Si el voleu vosaltres també,  el podeu imprimir dilluns perquè començareu a treure els paperets el dimarts. 


Per descarregar-vos-el cliqueu sobre la imatge o aquí:El segon descarregable, un word que podeu modificar perquè es preparin ells la motxilla i vagin prenent consciència de la importància de la preparació de les seves coses i també fomentar des de casa l'autonomia.  El Roc a P3 només ho feia els diumenges però els més grans ja ho poden fer cada dia. 


Per descarregar-vos-el cliqueu sobre la imatge o aquí:Us deixo, a més, una selecció de contes i llibres per als més grans:Vols encara més llibres sobre l' ESCOLA? Clica AQUÍ.

I un parell d'articles:

I aquest, del gran Carles Capdevila.

Bona tornada a l'escola!