diumenge, 18 de juny de 2017

Tallers familiars de juny


Hola!
Amb l'arribada de les vacances escolars, han arribat també tallers a la nostra ciutat per omplir els matins dels escolars que ja no han d'anar a l'escola. N'hi ha fins i tot per a padrins i néts! Aquestes són les propostes:

ANEM A LA MODA? (de 5 a 12 anys)
MUSEU DE LLEIDATALLER D'ARTISTA (de 5 a 8 anys)
CENTRE D'ART LA PANERAA càrrec de l’estudi 131.gdLa tipografia ens transmet missatges (a través del text escrit), alhora que ens hi afegeix informació mitjançant les seves formes i acabats. Les diverses tipografies «donen veu» al text que llegim, ens evoquen sensacions, ens traslladen a llocs i contextos concrets… Els caràcters tipogràfics són els símbols gràfics que representen les lletres de cada llenguatge, i les seves formes ens recorden altres objectes. 
Amb aquest taller, entrarem al taller mecànic de xapa i pintura tipogràfica i crearem autèntiques tipografies tunejades!
Hora: d’11 a 14 h
Preu: 5 € (socis del Club Banyetes, famílies monoparentals i famílies nombroses: 3 €)
Inscripcions a educaciolapanera@paeria.cat

TALLER D'AVIS I NÉTS (de 5 a 8 anys)
CENTRE D'ART LA PANERA


A càrrec de l’estudi 131.gd
En aquest taller, donarem volum i vida a les lletres, i crearem perspectives i efectes òptics, inspirant-nos en els projectes tipogràfics de Lo Siento Studio, que trenquen la paret del 2D per crear imatges i objectes tipogràfics en 3D. L’espai i el punt de vista són elements que caracteritzen el seu treball i «alliberen» les lletres contingudes en llibres, cartells…
Hora: d’11 a 12.30 h
Hi col·labora: Àrea de Gent Gran  
Preu: 5 € (socis del Club Banyetes, famílies monoparentals i famílies nombroses: 3 €)
Inscripcions a educaciolapanera@paeria.cat


TRIGONOS (de 4 a 10 anys)

KREATIV STORE
Ja us hi podeu apuntar!