diumenge, 11 de juny de 2017

Sorteig "El meu estiu"


Hola!
Avui tornem a estar de sorteig. Descobriu-ne els detalls!Fa temps vaig descobrir Blog de coses, el blog de la Laura. una mestra enamorada de Reus, que publicava material que utilitzava a les seves classes i que les compartia a la xarxa amb famílies i mestres. 
Poc després, va engegar un nou projecte Print Pam, un botiga online de material didàctic amb il·lustracions originals i fàcil de descarregar i tenir a casa. A banda d'un disseny super bonic, destaca perquè està fet en català. 
De seguida vam interactuar a Instagram on també ens presenta el seu material material: banderoles, la roda de les emocions, làmines per a l'habitació... Tot em té enamorada. 

Ara per l'estiu la gran novetat ha estat el quadern d'estiu "El meu estiu", especialment per als nens i nenes de 6 a 8 anys i que d'una manera transversal treballen el seu entorn, el món digital, la creativitat i l'autoconeixement a partir d'activitats de càlcul i lectoescriptura.


El podeu comprar a la seva web El meu estiu i també a Lleida a la nostra llibreria de confiança El genet blau a Blondel, 62.

Voleu provar sort? En voleu un? Print Pam us el regala i jo us l'envio a casa!
Per participar en el concurs només cal que seguiu aquests tres passos: 
1. Seguir-nos a Facebook a nosaltres i a Print Pam.  
2. Posar like i compartir a Facebook la foto del sorteig  (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones). 
3. Respondre a aquest senzill formulari que formalitzarà la vostra participació.
IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Sinó, no se us comptabilitzarà la vostra participació. 
Només es comptarà una participació per nom de Facebook. 


Teniu temps fins aquest divendres a les 12h de la nit. Durant el cap de setmana farem el sorteig en directe per facebook. (més aviat us donaré més dades)

Molta sort!!!