dilluns, 1 de maig de 2017

Sorteig amb Stikets


Hola!
Un any més, tornem a organitzar un sorteig gràcies a Stikets.  Des de dissabte i fins aquest dimecres podeu participar al sorteig que hem preparat per a vosaltres.


Stikets és una empresa catalana que comercialitza enganxines i etiquetes per marcar els objectes i la roba dels nostres fills a l'escola, a colònies... Fins i  tot les sabates tenen un etiqueta en forma de peu! M'agrada molt perquè per als nens que encara no llegeixen, el fet de poder-hi posar una icona, a més a més del nom o el telèfon, els facilita la identificació del seu got o la seva samarreta.

Animeu-vos a participar al sorteig d’un val de 20€ que podreu utilitzar per comprar un pack de 9 polseres identificatives (ideals per aquests dies d’aglomeracions) o un pack bàsic d’etiquetes per a la roba i enganxines que us facilitarà la feina per marcar-ho tot per anar de colònies. 

El sorteig es realitza des del nostre Facebook. Per a prticipar-hi  només heu de seguir els següents passos. 1r Posar “like” la foto, seguir a Stikets i, si encara no ens seguiu, posar "like" a la nostra pàgina. 

2n Deixar un comentari dient-nos quin producte dels dos preferiu i etiquetar dues persones a qui els pot interessar el sorteig. 

3r Compartir aquesta publicació (Atenció: si ho teniu “privat” no ho podré comprovar, així que feu-lo públic, si us plau. Quan apareixerà al vostre mur, hi ha d’haver el dibuix del món, no dues siluetes de persones).

IMPORTANT: Cal complir TOTS els passos. Sinó, no se us comptabilitzarà la vostra participació.

Teniu temps fins al dimecres 3 de maig a les 22h. Uns minuts més tard (si no fos possible, anunciaria quan) faré el sorteig EN DIRECTE. 

Molta sort a tots i a totes!