dijous, 18 de maig de 2017

Calendari "compte enrera" per a l'aniversari


Hola!
Un dels dies més emocionants de la vida d'una nena o d'un nen és el dia del seu aniversari. L'esperen amb tantes ganes que costa que arribi. Amb aquesta idea, he pensat fer un compte enrera, com un calendari d'advent per tal que el Roc sàpigui quants dies falten. Fa un temps vaig veure al compte d'Instagram @carolibarz un calendari molt bonic per saber quants dies faltaven per al dia de l'aniversari de la seva filla. 


La idea em va quedar al cap i vaig pensar en fer-ne un per al Roc (no és comparable amb el de la foto, però sí la idea ;-) )
Amb el programa d'edició d'imatges PicMonkey he preparat aquest "dispensador" de dies. Hi he afegit el número i els globos per als que estan aprenent a comptar. A més, si en saben, poden escriure el seu nom. Un cop imprès, només necessitareu un washitape bonic et voilà!  N'he fet dues versions, per a nen i nena (només canvia l'article, res de canviar colors).


Si us ha agradat, només cal que us la descarregueu i la imprimiu. Després retalleu per la línia discontínua. Jo tinc un tallador de paper que fa un tall discontinu però vosaltres ho podeu retallar amb tisores. 
Aquest és per als nens... 
I aquest per a les nenes...

Espero que us agradi!