diumenge, 23 d’abril de 2017

Fira de Titelles 2017 (espectacles infantils i familiars)


Hola!
Els dies 5, 6 i 7 de maig se celebra la 28a Fira de Titelles i ve carregada d'espectacles familiars.Perquè us sigui més fàcil triar espectacle, us he fet la tria d'espectacles infantils i familiars dels 3 dies (dissabte i diumenge, partit entre matí i tarda) entre gratuïts i pagant. En els espectacles de pagament he posat un icona (del famós watsapp que circula amb un resum de la fira que tot i que és aproximat us pot servir d'ajuda). La llegenda és la següent:


Jo ja he fet el resum, us toca triar!
AQUESTA NO ÉS LA PROGRAMACIÓ SENCERA, HI FALTEN ELS ESPECTALCES JUVENILS I ADULTS.  SI VOLEU CONSULTAR TOTS ELS ESPECTACLES VISITEU LA WEB OFIAL DE FIRA DE TITELLES  INFORMACIÓ OFICIAL SOBRE LA RESERVA I COMPRA DE LES ENTRADES:


Centre de Titelles de Lleida - Plaça de l'Hort de Sta. Teresa, 1
Tel. 973 270 249 - centre@titelleslleida.com -  www.firatitelles.com
Horari: de 10 a 14h i de 17 a 19 h

La venda i reserva d'entrades per la 28a Fira és a partir del 25 d'abril, i durant els dies de la Fira, al Centre de Titelles, excepte el cap de setmana anterior a la Fira i el dia 1 de maig, que el Centre estarà tancat.
La reserva anticipada es pot fer al tel. 973 270 249 (de 10 a 14 i de 17 a 19 h)
Les entrades també es poden adquirir una hora abans de començar l'espectacle als espais d'actuació, si no estan exhaurides. En l'espectacle Les Irréels s'obrirà la taquilla a la mateixa hora de l'actuació i no es podrà fer reserva anticipada.
Els Amics de la Fira de Titelles i grups pactats poden fer la seva reserva anticipada fins al 19 d'abril.

L'adquisició d'entrades gratuïtes amb el Carnet Club Súper 3 únicament es pot fer directament a les taquilles dels locals on es facin els espectacles, una hora abans de la representació. No es poden reservar i no es pot garantir que en quedin de disponibles. 


A més a més, també hi ha programat un espectacle/taller al Turó de la Seu Vella, 
Per a més informació, cliqueu aquí


Espero que us sigui d'utilitat aquesta programació i que gaudiu amb la família i amics d'aquests dies. Ens veiem als espectacles!