dimarts, 25 d’abril de 2017

Buuuf festival, pallassos i bufons a Alcoletge!


Hola!
I per fi arriba una nova edició de Buuuf Festival d'Alcoletge! Aquest cap de setmana, pallassos, circ i màgia en estat pur i de qualitat al costat de casa nostra!Com veureu tots els espectacles es representen dues vegades de manera que no us en perdeu cap. Quan acabi una, canvieu d'espai i podreu gaudir d'una altra.    

Arribar-hi és molt ràpid des de Lleida i després és molt fàcil moure't per les diferents zones. Aquí teniu els diferents espais marcats al mapa. Us enllaço el mapa que he preparat per ubicar-vos per la zona i arribar-hi amb l'ajuda del mòbil. Hi ha, a més, una cafeteria amb zona infantil i un restaurant amb terrassa, joguines i canviador.

 `
A més de tots els espectacles, tot el dissabte i diumenge matí hi trobareu una zona de jocs i esbarjo per als més petits, ubicada al costat de l'Ajuntament. És la proposta de Colors de Monstre de Tombs Creatius. Genial!

Ara només em queda dir-vos el preu. És un festival a la gorra. Què vol dir? Doncs que no s'ha de comprar entrada però que els artistes, acabat l'espectacle, passaran la gorra i llavors ens haurem de rascar les butxaques. 

Què... deixaran que us ho contin???

Salut, pallassos i bufons!