diumenge, 26 de març de 2017

Festa del cinema infantil a Lleida


Hola!
El proper diumenge a les 12h se celebra Un dia de Festa, la festa del cinema infantil en català, és un matí de cinema familiar, música, teatre i festa als JCA Cinemes Lleida-Alpicat.


Una iniciativa que engeguem amb el convenciment que recuperar l’experiència col·lectiva que significa assistir a una sessió cinematogràfica, com a activitat familiar, és un dels passos necessaris per contribuir a revitalitzar les sales cinematogràfiques del país i afavorir, així, la recuperació del cinema en català en el seu conjunt.

Un Dia de Festa és un projecte de Pack Màgic al qual s’han afegit un parell de còmplices essencials: la companyia de teatre Xip Xap i Alla Kinda, empresa dedicada a creació, il·lustració i animació.
Es projectaran 3 pel·lícules, aptes per a petits, i de curta durada. 
Neu, d’Antoine Lanciaux i Sophie Roze, França, 26 minLaban, el petit fantasma. Quina por!, de Per Åhlin, Suècia, 30 minLa Primavera al Regne d’Escampeta, de Pierre-Luc Granjon i Pascal Le Nôtre, França, 2008, 26 min.Si us voleu preparar unes titelles amb els personatges de la festa i recrear les escenes de les pelis o inventar mil aventures, cliqueu sobre la imatge i us descarregareu aquestes boniques il·lustracions. 
Per a més informació visiteu la WEB OFICIAL de PACK MÀGIC.

Ara ja ho sabeu, una gran oportunitat per anar al cinema en família i introduir als més petits al món del setè art en català.