dilluns, 27 de febrer de 2017

Contes "animats"


Hola!
A poques hores de la inauguració de l'ANIMAC, la mostra Internacional de Cinema d'animació de Catalunya, he pensat que us podria recomanar alguns dels contes en moviment o que juguen amb la llum i la foscor. pràcticament màgics.

Uns els vam descobrir a l'AnimaKids, el primer cop que hi vam anar amb el Roc. altres han caigut a les meves mans i, altres que he descobert mentres buscava per la xarxa.

Hi havia una vegada...

HISTÒRIES AMB MOVIMENT
Al galop!, un conte fantàstic,una història en moviment! Una fascinant combinació de tecnologia i il·lusió dóna vida als animals. Tot i que al principi no li feia gaire cas, sens dubte, ara, és un èxit cada cop que el llegim, Nosaltres el vam trobar d'oferta, fa temps, a el Genet blau.

De l'editorial Estrella Polar.

Si el voleu veure en moviment, haureu de visitar-nos a Instagram o Twitter! 

De la mateixa col·lecció trobem Goool! (Per 2€ a la mateixa editorial!!!)

De l'editorial Estrella Polar.

AMB OMBRES I LLUM
Del genial Hervé Tullet, El joc de les ombres. Només et cal una llanterna i passar les pàgines per descobrir o crear històries. Jo el vai descobrir a la fantàstica botiga del Tate Gallery; per 10€ el trobeu a Amazon


Per jugar amb la llum també del matex autor, he trobat "Juego en la oscuridad", on en cada pàgina vas descobrint alguna cosa que s'il·lumina. 


AMB ELS DITETS
I què us semblen aquests? Per jugar amb els ditets! Simplement genials!


I per als més petits... tota la col·lecció de l'Estrella polar! Tota la col·lecció és deliciosa! Al Roc li encantaven!Per als petits graponers... les històries de l'osset Siset!LLIBRE-CINE
De l'editorial La Galera, us porto aquests format. De ben segur que ja els coneixereu perquè són bastant coneguts. També trobem Els tres porquets i la Caputxeta. A travès d'un lent, es poden descobrir escenes del conte en 3D; mentre es va girant la roda, vas decobrint la història.

 


CONTE I TEATRE
Mireu! una nova forma d'explicar els clàssics: La caputxeta vermella i Els tres porquets... són de l'editorial Mac Millan....i conte contat, aquest conte s'ha acabat!