divendres, 24 de febrer de 2017

Activitats familiars de l'ANIMAC 2017


Hola!
Per als que no hi heu anat mai, heu de saber que per als més petits hi ha 3 tipus d'activitats molt interessants. Per una banda, tenim les sessions de projecció de curtsmetratges; per un altra, dins de l'espai ANIMACREA, un seguit de proposades lúdiques i educatives i finalment algun taller.


PROJECCIONS
La majoria de les projeccions infantils estan programades a la Llotja però també en trobeu al CaixaForum. Per aquestes, heu de comprar entrades:Les sòcies i els socis del Club super3 hi tenen l'entrada gratuïta! Però aquí teniu l'enllaç a la web oficial per comprar, si us cal, abonaments de dia o un passi per als 4 dies de festival. Consulteu la llista de preus i descomptes oficials AQUÍ.ANIMACREA
És un espai multidisciplinar, ubicat al primer pis de la Llotja, a la sala Martina Castells. Hi podeu fer ninots ambs plastelina, dibuixar, jugar, petites animacions,  i llegir. També, una zona d'esbarjo per als més petitis... És recomanable anar-hi el dissabte, tot i que diumenge també està obert, ja es va recollint. 

A més, hi ha una pantalla oberta, l' Open Screen, on hi ha projeccions, Short&Sweet recomanades a partir de 0 anys, ideals per als més petits i gratuïtes. És un espai obert on es van succeint curtmetratges sense parar, pensat perquè els més petits es puguin moure; res a veure amb la rigidesa de les sales grans.    


TALLERS
Aquest any, la Biblioteca pública s'uneix al Festival i ha preparat un taller molt xulo per al dissabte 25 per a nens i nens de 8 a 12 anys. Cal inscripció prèvia, així que no badeu!


NUS CREACIONSTaller/demostració de serigrafia artesanal
Divendres 3
torn matí de 12:30 a 13:30 h - torn tarda de 19:30 a 20:30 h...
Dissabte 4
torn matí de 12:30 a 13:30 h - torn tarda de 19:30 a 20:30 h
Diumenge 5
torn matí de 12:30 a 13:30 h
*Apunta't al nostre estand a l'espai Animacrea a la sala Martina Castells de La Llotja o reservat per correu a info@nuscreacions.cat
més informació 605 38 55 10

No us ho perdeu! Realment molt recomanable!