dimecres, 11 de gener de 2017

Nova temporada a l'Escorxador


Hola!
Ja tenim aquí la nova programació de l'Escorxador, on el protagonista absolut és el circ. Aquest dissabte ja tenim el primer espectacle familiar: una opostunitat única per conèixer el gran Marcel Gros. Que no us ho contin!
He parlat amb la Marta sobre les edats recomanades. Com sempre, és relatiu, perquè depèn de moltes coses però us poso un breu comentari de cada espectacle perquè us serveixi d'orientació. No obstant, per qualsevol dubte us podeu posar en contacte amb ells. WEB OFICIAL

UNIVERSARI de MARCEL GROS
DISSABTE 14 GENER A LES 18H
8€
Pallasso clàssic.
Es recomana a partir de 3 anys. 

RENARD O EL LLIBRE DE LES BÈSTIES
DISSABTE 11 DE MARÇ A LES 19H
12€
Musical de 1 hora i 20 minuts
Recomanable a partir de 7 anys, però si la nena o el nen coneiex la història de Ramon Llull es podria recomanar a partir de 5. 

RHÜMIA
DISSABTE 18 DE MARÇ A LES 19H
12€
Rhümia és gamberro, amb tot el que això suposa. Si no teniu tabús ni pèls a la llengua, veniu tota la família a partir de 7 anys!

INTARSI
DISSABTE 22 D'ABRIL A LES 21H
12€

MANNEKE'S PISS
DIVENDRES 2 DE JUNY A LES 21H
GRATIS

Per a comprar les entrades, ho podeu fer on-line a la WEB OFICIAL o a la taquilla de dilluns a divendres de 17 a 21h (no festius) i els dies de la funció una hora abans de la representació. 


Us deixo amb una frase:

Haz un mortal y las personas te admirarán, malabarea con 7 pelotas y te aplaudirán, vuela por el aire y te envidiarán, pero hazlos reír y todos, todos, todos te amarán.

Chacovachi (Argentina)